Lányok! Akinek nagy lába van, szégyellitek?
Figyelt kérdés
2015. febr. 2. 11:58
2/10 A kérdező kommentje:
Szerintem,ezt mindenki maga tudja,de úgy 40 től.
2015. febr. 2. 12:16
3/10 anonim válasza:
Nekem 42-es a lábam de sose szégyelltem.Nincs mit rajta szégyellni.Sőt régebben büszke voltam rá hogy nagyobb a lábam mint az osztályomba járó fiúké.
4/10 A kérdező kommentje:
Én pontosan így vagyok ezzel! Az enyém 43 as,de egyáltalán nem zavar,sőt én is büszkélkedek vele,ha szóba kerül.
2015. febr. 2. 12:34
5/10 anonim válasza:
Hát nekem 39-es van, de még így is lehetne kisebb, mert nekem ez is nagy. De nem ez a legnagyobb problémám, hanem hogy hosszúak a lábujjaim, bal lábfejemen meg van egy csodás bütyök. Úgy hogy szerintem nekem a legrondább testrészem a lábfejem, utálom őket.
6/10 anonim válasza:
Nekem 36-os lábam van. Néha megkapom a jaj de pici a lábad beszólásokat, de engem nem zavar. Még sosem hallottam, hogy bárkit leszólnának azért mert nagy a lába. Az enyémre borzasztóan nehéz normális cipőt találni.
7/10 anonim válasza:
nekem kis lábam van, 36-os és szeretem. szebbek a cipők kicsiben. :D legalábbis nekem.
amikor még jártam kórusba énekelni, ott volt egy nagy lábú lány. neki pl ez gyengepontja volt. utálta a lábait. és neki meg is jegyezték, hogy milyen nagy. de szerintem senki nem gondolta soha gáznak. csak olyan érdekes.
8/10 anonim válasza:
Ez attól függ, milyen magas az illető hölgy. Ha valakinek aránytalanul nagy a lába, pl 160 cm-hez van 43-as lába, az azért érdekesen festhet. De ha 180 cm magas, akkor azért másképp mutat és fel sem tűnik.
9/10 A kérdező kommentje:
Én 180 vagyok,de azért ez így is nagynak tűnik,különösen ha mezítláb vagyok. Most nézem épp,akkorák a lábujjaim!
2015. febr. 5. 14:42
10/10 anonim válasza:
Én azt szégyenlem hogy kicsi.
164 centi, 35ös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!