Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Pattanásos lányok, ha a...

Pattanásos lányok, ha a barátotok áthívna ott aludni magához, akkor mit csinálnátok a bőrötökkel, mert sminkben nem lehet aludni, de ha a barátotok meglátna úgy annak meg ugye nem nagyon örülnétek?

Figyelt kérdés
Ez még csak elméleti kérdés még nem hívott,csak az a baj,hogy csúnya a bőröm és nem tudom akkor mit csinálhatnék vele. :/

2018. ápr. 2. 14:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,amúgy találtam egy olyan terméket ami korrektor csak az a különbség,hogy estére kell felrakni és úgy kell aludni.Szóval lehet ha először azzal lennék sokkal jobban érezném magam.
2018. ápr. 2. 18:09
 12/17 anonim ***** válasza:
25%
Elmennék egy jó kozmetikushoz aki kinyomja őket.
2018. ápr. 2. 20:07
 13/17 anonim ***** válasza:

én viszont nem mennék el kozmetikushoz, mert utána pár napig még rosszabb lesz a helyzet :) legalábbis nekem ez volt, a nyomkodás semmit sem segített.

ha téged az megnyugtat, akkor az az esti korrektor jó ötlet, utána remélhetőleg feloldódsz és jobban kialakul a bizalom köztetek, már fogsz tudni "sima" arccal is nála aludni. ha normális a barátod, nem fogja zavarni. egyébként tényleg nem kell ebből nagy ügyet csinálni, bár megértelek, de hidd el, nem fogja őt az arcod "zavarni" :).

viszont a helyedben utána járnék, mitől ilyen a bőröm... talán a sminkjeidben van valami rossz összetevő, esetleg nem eszel egészségesen, sokat fogdosod az arcod, nem megfelelő az arcápolási rutinod... de sajnos az is lehet, hogy valami hormonprobléma áll a háttérben, így én a helyedben kivizsgáltatnám magam.

2018. ápr. 2. 21:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Semmit. Eddig még nem látott smink nélkül, ?
2018. ápr. 4. 15:50
 15/17 A kérdező kommentje:
Még nem látott,de attól a korrektortól már sokkal jobb a bőröm,ezért remélem ha majd egyszer nála alszom akkor már nem lesz csúnya.De ez azért is van,mert most érek(13 éves vagyok)
2018. ápr. 4. 18:25
 16/17 anonim ***** válasza:
50%
És megengedik hogy együtt alaudjatok ??????
2018. ápr. 4. 19:29
 17/17 A kérdező kommentje:
Még nem volt ilyenről szó,de oda is írtam,hogy ez még csak elméleti kérdés.De majd ha eljön az ideje,akkor ne legyek felkészületlen ezért tettem fel most a kérdést. :)
2018. ápr. 4. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!