Pattanásos lányok, ha a barátotok áthívna ott aludni magához, akkor mit csinálnátok a bőrötökkel, mert sminkben nem lehet aludni, de ha a barátotok meglátna úgy annak meg ugye nem nagyon örülnétek?
én viszont nem mennék el kozmetikushoz, mert utána pár napig még rosszabb lesz a helyzet :) legalábbis nekem ez volt, a nyomkodás semmit sem segített.
ha téged az megnyugtat, akkor az az esti korrektor jó ötlet, utána remélhetőleg feloldódsz és jobban kialakul a bizalom köztetek, már fogsz tudni "sima" arccal is nála aludni. ha normális a barátod, nem fogja zavarni. egyébként tényleg nem kell ebből nagy ügyet csinálni, bár megértelek, de hidd el, nem fogja őt az arcod "zavarni" :).
viszont a helyedben utána járnék, mitől ilyen a bőröm... talán a sminkjeidben van valami rossz összetevő, esetleg nem eszel egészségesen, sokat fogdosod az arcod, nem megfelelő az arcápolási rutinod... de sajnos az is lehet, hogy valami hormonprobléma áll a háttérben, így én a helyedben kivizsgáltatnám magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!