Lányok, mennyire zavaró egy pattanásos hát?
Figyelt kérdés
Mondjuk strandon ahol látszik is.
Pl egy ilyen alkat
+ pattanásos hát kombinációhoz, hogy viszonyultok?
2017. márc. 24. 14:19
1/5 anonim válasza:
Nekem tök oké, hiszen nem tehet róla. Hát még ha a teste is jó... Mondjuk az én hátam is tele van a pattanások utáni hegekkel, és lehet, hogy csak azért nem zavar, mert átérzem a helyzetet.
2/5 anonim válasza:
Engem eléggé zavar,lehet akármilyen teste ha a háta pattanásos akkor tabu.
3/5 anonim válasza:
Nálam nem oké, ha konditerembe járni van ideje akkor bőrgyógyászhoz is eltud menni.
Voltam én is pattanásos, ha csak nincs súlyos aknéja akkor meglehet tőlük gyönyörűen szabadulni.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem járok konditerembe, csak rendesen sportolok. A pattanások ellene meg mindent megtettem amit lehetett. Régebben még gyógyszert is szedtem rá, de sokat nem segített, viszont elég sok melléhatása tud lenni, úgyhogy a bőrgyógyász se ajánlotta, hogy tovább szedjem.
2017. márc. 25. 08:32
5/5 anonim válasza:
Van akit zavar, van akit nem. Rengeteg nő él a földön, biztos vagyok benne, hogy találkozni fogsz olyannal, akit nem zavar. Senki sem tökéletes, ráadásul ezek a korral el is múlhatnak. Az én férjemnek pl. nagy, kiálló anyajegyek vannak a hátán. Mellé még pocakos is. Pont nem érdekel egyik sem, számomra ő a legszexibb férfi az egész világon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!