Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, mennyire zavaró egy...

Lányok, mennyire zavaró egy pattanásos hát?

Figyelt kérdés

Mondjuk strandon ahol látszik is.

Pl egy ilyen alkat

[link]

+ pattanásos hát kombinációhoz, hogy viszonyultok?

2017. márc. 24. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem tök oké, hiszen nem tehet róla. Hát még ha a teste is jó... Mondjuk az én hátam is tele van a pattanások utáni hegekkel, és lehet, hogy csak azért nem zavar, mert átérzem a helyzetet.
2017. márc. 24. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Engem eléggé zavar,lehet akármilyen teste ha a háta pattanásos akkor tabu.
2017. márc. 24. 18:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálam nem oké, ha konditerembe járni van ideje akkor bőrgyógyászhoz is eltud menni.

Voltam én is pattanásos, ha csak nincs súlyos aknéja akkor meglehet tőlük gyönyörűen szabadulni.

2017. márc. 25. 00:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem járok konditerembe, csak rendesen sportolok. A pattanások ellene meg mindent megtettem amit lehetett. Régebben még gyógyszert is szedtem rá, de sokat nem segített, viszont elég sok melléhatása tud lenni, úgyhogy a bőrgyógyász se ajánlotta, hogy tovább szedjem.
2017. márc. 25. 08:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Van akit zavar, van akit nem. Rengeteg nő él a földön, biztos vagyok benne, hogy találkozni fogsz olyannal, akit nem zavar. Senki sem tökéletes, ráadásul ezek a korral el is múlhatnak. Az én férjemnek pl. nagy, kiálló anyajegyek vannak a hátán. Mellé még pocakos is. Pont nem érdekel egyik sem, számomra ő a legszexibb férfi az egész világon!
2017. márc. 26. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!