Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon pattanásos vagyok és...

Nagyon pattanásos vagyok és zavaró. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok,a homlokom nagyon pattanásos,az orrom körül miteszerek vannak,a többi arcrészem hibátlan. Mit javasolnátok mit csináljak?

2017. márc. 18. 19:46
 1/4 anonim válasza:
100%
Szia! Én 14 éves vagyok hasonlo panaszaim voltak. Drogériákban es szinte már majdnem minden boltban ahol van arcápolási részleg talász arclemoso tonikot vagy pakolást vagy radírt. Szerintem maradj a toniknál. A radirt és a pakolást hagyd az idősebbekre. Szoval veszel tonikokat kiserletezz melYik hasznal. Nem fogja egyről a kettőre eltűntetni sot nem is nagyon tünteti inkabb csak a zsíros bőrödön segit. Viszont arra Figyelj mert azt ki tudja szárítani ej akk hámlani fog. Arra is figyelj hogy csak a zsíros reszekre kenj belole,es olvasd el a használati utasítást! Remelem segitettem! ^^ <3
2017. márc. 18. 20:04
 2/4 anonim válasza:
100%
Menj el kozmetikushoz ha nagyon súlyos a helyzet viszont ha nem akarsz menni akkor próbáld ki a garniernek a pure active krémjét és a melegitő hatású arcpakolását plusz bőr radirt.Nekem ez a hármas kombó csodákat tett a bőrömmel és már egy hét után kezdtek eltűnni a pattanások. :)
2017. márc. 18. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:
65%

1. hanyagold az egészségtelen mű kajákat

2. igyál napi min 2 liter vizet, és felejtsd el a cukros sz..rokat

3. az arckrémek csak eltömítik a pórusokat és rontanak a helyzeten

4. tinikorban természetes a pattanás, azonban figyelj nagyon oda az étkezésre

5. a kamillateás borogatás le fogja szárítani a pattanásokat

6. én a garnier 3in1-t használom, nekem bevált pluszba hogy egészségesen étkezem és csak vizet iszom

2017. márc. 18. 20:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a cinkpaszta segített amikor nagyon sok pattanásom volt.Gyogyszertarban lehet kapni,nagyon olcsó pontosan mar nem is tudom az arat mert en ilyen 5eve 15-6evesen használtam.Minden este fürdés után bekentm vele a problémás területeket,jól bele dolgoztam es reggelre leszaritotta a pattanasokat.Ha gondolod próbáld ki,nekem bevált.:)
2017. márc. 18. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!