Nagyon pattanásos vagyok és zavaró. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok,a homlokom nagyon pattanásos,az orrom körül miteszerek vannak,a többi arcrészem hibátlan. Mit javasolnátok mit csináljak?2017. márc. 18. 19:46
1/4 anonim válasza:
Szia! Én 14 éves vagyok hasonlo panaszaim voltak. Drogériákban es szinte már majdnem minden boltban ahol van arcápolási részleg talász arclemoso tonikot vagy pakolást vagy radírt. Szerintem maradj a toniknál. A radirt és a pakolást hagyd az idősebbekre. Szoval veszel tonikokat kiserletezz melYik hasznal. Nem fogja egyről a kettőre eltűntetni sot nem is nagyon tünteti inkabb csak a zsíros bőrödön segit. Viszont arra Figyelj mert azt ki tudja szárítani ej akk hámlani fog. Arra is figyelj hogy csak a zsíros reszekre kenj belole,es olvasd el a használati utasítást! Remelem segitettem! ^^ <3
2/4 anonim válasza:
Menj el kozmetikushoz ha nagyon súlyos a helyzet viszont ha nem akarsz menni akkor próbáld ki a garniernek a pure active krémjét és a melegitő hatású arcpakolását plusz bőr radirt.Nekem ez a hármas kombó csodákat tett a bőrömmel és már egy hét után kezdtek eltűnni a pattanások. :)
3/4 anonim válasza:
1. hanyagold az egészségtelen mű kajákat
2. igyál napi min 2 liter vizet, és felejtsd el a cukros sz..rokat
3. az arckrémek csak eltömítik a pórusokat és rontanak a helyzeten
4. tinikorban természetes a pattanás, azonban figyelj nagyon oda az étkezésre
5. a kamillateás borogatás le fogja szárítani a pattanásokat
6. én a garnier 3in1-t használom, nekem bevált pluszba hogy egészségesen étkezem és csak vizet iszom
4/4 anonim válasza:
Nekem a cinkpaszta segített amikor nagyon sok pattanásom volt.Gyogyszertarban lehet kapni,nagyon olcsó pontosan mar nem is tudom az arat mert en ilyen 5eve 15-6evesen használtam.Minden este fürdés után bekentm vele a problémás területeket,jól bele dolgoztam es reggelre leszaritotta a pattanasokat.Ha gondolod próbáld ki,nekem bevált.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!