Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Pattanásos bőrre írnátok erős...

Pattanásos bőrre írnátok erős gyógyszereket amelyek garantáltan eltüntetik a pattanásokat, és egyben leírnátok a mellékhatásaikat is?

Figyelt kérdés

Rengetek kenceficét próbáltam már, és semmi sem hatott ! Bőrdokihoz nem megyek, mert negyedjére is csak krémeket ír fel ami **** sem ér de egy vagyonba kerül.

15/F

2016. okt. 2. 18:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Pedig gyogyszert csak doki irhat fel. Ez a korral jar. Valoszinuleg par evig ennel jobb nem lesz, ebben a korban vagy, torodj bele. Majd kinovod. 17-18 eves korod korul ha nem lesz jobb, majd akkor irnak gyogyszert.
2016. okt. 2. 18:54
 2/3 A kérdező kommentje:
annyi fehér mitesszer van az arcomon hogy megszámolni sem birnám, és még ki sem tudom nyomni, csak tüvel, már nagyon idegesít..
2016. okt. 2. 18:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Én az Akneroxidot tudom ajánlani. Tisztában vagyok vele, hogy ez neked most mennyire rossz, de tarts ki! Majd sokkal jobb lesz. (Legalábbis remélem...nekem 14 éves koromtól kezdve megvannak a pattanásaim)

17L

2016. okt. 2. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!