Pattanásos vagy ráncos arc?
Nyilvánvalóan egyik sem. Igen.. dee..
A korai huszas éveimben jöttem rá, hogy választanom kell. Tavaly jól látszott a nem tudom jól hívom-e ''Marionett-vonal'' az arcomban, sőt kicsit el is vesztette a feszességét.
Akkor döntöttem el, hogy nappali és éjszakai hidratálót is használni fogok.
A nappalit nagyon ritkán viszem fel, 2hetente egyszer, az éjszakait kb 3 naponta már egy ideje. Meglepetésre visszaállt az a Marionett-vonal, ami egyébként a szem alatt kezdődik az orr mellett húzódik és az arc tartását is jelző nagyon halvány vonal. (Öregedéskor gyengül a tartása egyeseknél)
A lényeg az, hogy jelenleg tehát ez a vonal visszaállt az eredeti állapotba, mivel -feltételezem- megfelelően hidratálom. A tinédzser típusú pattanások viszont előjöttek, amik előtte évekig nem voltak.
Egyébként nem a legolcsóbb nappali + éjszakai krémeket válaszottam, tehát nem hiszem, hogy rossz választás lett volna, illetve alkalmazodik a bőrtípusomhoz.
Valaki hasonló cípőben volt-e?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!