Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kérlek szépen, nagyon őszintén...

Kérlek szépen, nagyon őszintén, mondjátok meg, nagyon rosszul nézek ki?

Figyelt kérdés

Mit tippeltek, milyen vagyok lelkileg,személyiségileg?

Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat

[link]

2018. márc. 7. 19:36
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem nézel ki rosszul, de süt rólad, hogy nincs önbizalmad.

N.

2018. márc. 7. 19:53
 12/32 anonim válasza:
28%

Nem vagy valami jóképű,se vonzó,vagy férfias jelenség, nem vagy a nők álma.Igen, elég lelombozóan nézel ki.

Gondolom a nők nagy igényei miatt siránkozó szűzfiúcska vagy.

21/N

2018. márc. 7. 19:53
 13/32 anonim ***** válasza:
96%

átlagos kinézeted van, de nincsen azzal semmi gond,nem lehet mindenki egy dicaprio nem is kell annak lennie mindenkinek

Neked egy erős önbizalommal és kisugárzással kell rendelkezned ahhoz hogy a nőknél sikeres legyél

PL Zámbó Jimmy sem volt valami jóképu egyén, de mégis állandóan sok nője volt mert egy nagyon erős kisugárzása volt és megnyerő személyisége

2018. márc. 7. 19:57
 14/32 anonim ***** válasza:
76%

Öreg!

Alapvetően én pl nem vagyok jóképű.. bár az alakomra figyelek.

De mellé sugárzik rólam, hogy mit akarok, és hogy telis-tele vagyok önbizalommal.

És nem nagyzolás.. de ez bejön a csajoknak, méghozzá nagyon.

Na ez viszont belőled hiányzik.. Azt látom, hogy nem vagy rossz srác, "meleg" mosolyod van, és jó partner lehetnél.. de növessz farkat, és legyen önbizalmad. Higgy magadban!

2018. márc. 7. 20:10
 15/32 anonim ***** válasza:
78%

Őszinteséget kértél így hát,

Bocsáss meg,de Én első ránézésre szóba se állnék veled.

Válts stílust. Elsőre szerintem ettől hajtól szabadulj meg,de nagyon gyorsan.

Nem tudom,hogy hogy öltözködsz a hétköznapokban,de az sem egy utolsó szemoont szerintem és egy előttem hozzászólónak igaza van. Látszik,hogy kevés az önbizalmad,ami nagy hátrány.

28/N

2018. márc. 7. 20:14
 16/32 anonim válasza:
Nálam még mindig nem adja be egyiknél sem a képet. :(
2018. márc. 7. 20:32
 17/32 anonim ***** válasza:
96%

te meg egy paraszt :D

Kérdező, nekem szerény, visszafogott srácnak tűnsz,viszont nőben is van sok ilyen. Próbálj meg nyitott lenni a nők felé, és fontos, hogy legyen önbecsülésed. Nem egy olyan férfit ismerek, aki hasonló kaliberű, mint te, és van barátnője / felesége.

25N

2018. márc. 7. 20:36
 18/32 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem ez a szakállforma nem előnyös neked, inkább legyen teljesen borotvált az arcod. Tipikus rendes srácnak tűnsz, aki kicsit félénk és ezért nincs nője. Kezdj el most edzeni otthon, fekvőtámasz, guggolás, felülés, és nyárra lesz egy szép, kedves barátnőd! (A csendes visszafogott lányok is szeretik a sportos fiúkat.)
2018. márc. 7. 20:39
 19/32 anonim válasza:
89%

Borotválkozz meg, és borotváld le a hajad. Válts stílust és semmi gond nem lesz veled.

24/L

2018. márc. 7. 20:46
 20/32 anonim válasza:
50%

Kedvesnek tűnsz, szerintem szívesen beszélgetnék veled de csakis mint barát, hiányzik belőled az a férfias kisugárzás, amitől többet is akarnának a nők. Nagyon felénk a mosolyod és a stílusod is elég "keresztény hittérítős", vágasd le a hajad mert így nagyon kiemeli a kopaszodásodat. Az arcod egyébként helyes, még egy kis vagány mosoly és teljesen rendben lesz. Ne félj a lányoktól, nem harapunk, legalábbis látszik nagyjából, hogy ki mennyire harap :D Belsődet szerintem nem kell megváltoztatnod, nekem úgy tűnik, hogy szelíd vagy és azt a szintén szelíd lányok nagyra értékelhetik.

Fel a fejjel! :) 21L

2018. márc. 7. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!