Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mondjátok meg őszintén. Mi lehet velem a probléma?
Onelegites? Mindenről csak valami szexualis dolog jut eszedbe mi (yah ezzel a hozzaszolassal lehet az en vagyok ._.)
Nem lany vagyok de neha annak erzem magam, lehetseges hogy nem megfeleloen adod. Magad habar en a lanyokhoz sokat nem ertek de de pld lehet hamar rad unnak mert egyhangu vagy :/
Ha megisnerkedsz egy lánnyal mihamarabb a tudtára kell adnod hogy te nem barátnak akarod. Különben tutyimutyi leszel a szemében és bekerülsz a barátzónába.
Nyugi nem fog megharagudni vagy megsértődni ha látja rajtad hogy a szexi nőt làtod benne.
Akkor keress tovább. Vagy menj el egy közeli városba (nem tudom hogy hol élsz) vagy szórakozóhelyre. Lehet hogy nem fogod könnyen megtalálni akit akarsz de egyszer biztosan sikerülni fog. Meg ne várd el hogy mindenki jóképűnek tekintsen. Ez személyfüggő.
Amúgy ha akarsz szívesen beszélgethetnénk ;)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!