Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon csúnya vagyok. Mivel...

Nagyon csúnya vagyok. Mivel kompenzálhatnék?

Figyelt kérdés

Visszataszító vagyok, 160 centi és 52 kg vagyok. Főleg az arcom csúnya, de egyébként minden más is. :(

Nem kérek üzeneteket olyan tartalommal mint; "küldj magadról képet", "szia, 16 éves szingli vagyok"...stb.

Csinosnak sem vagyok csinos, ráadásul mivel a karom elég párnás, biztosan iszonyat hülyén nézne ki, ha elkezdenék rágyúrni.

16/L

2017. dec. 26. 19:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%
Nekem volt egyszer egy nem túl helyes pasim,de bomba teste volt és megnyerő személyisége. Gondolom ez fordítvais működhet. Sok spottal bomba testet csinálj magadnak és legyél jó fej :)
2017. dec. 27. 00:11
 12/18 anonim ***** válasza:
53%

"ráadásul mivel a karom elég párnás, biztosan iszonyat hülyén nézne ki, ha elkezdenék rágyúrni"

Néhány téveszmét eloszlatnék:

1. Nem létezik olyan, hogy a tested egy helyéről fogysz. A genetikumod dönti el, honnan fogsz felesleget leadni. ( Futással is fogysz a karodból )

2. A mozgás nagyon fontos. Nem csak a külsőd miatt, hanem az egészséged miatt!

3. Nézd meg a gyönyörű modelleket / sztárokat 16 évesen. Nem mind volt leányálom.... sokat változhat az ember.

4. Remélem azt végképp nem gondoltad, hogy a "párnás" karod ugyanolyan párnás maradna, ha gyúrnál, csak elfedné az izmot a párna. :D

5. Az arc szépsége is relatív... egy biztos: A mozgással mindent megváltoztatsz. Beindul a keringés, normalizálódnak bizonyos hormonok szintjei....stb. lehet hogy még az arcodra is kihatással lenne a fogorvoson és a niveán kívül.

2017. dec. 27. 00:18
 13/18 anonim ***** válasza:
46%

Karrierrel.

Tűzd ki célul, hogy elvégzed a legjobb egyetemeket (Corvinus, BME, ELTE vagy ami szimpatikus) és azt, hogy Budapest legmenőbb irodáiban, multi cégeinél fogsz dolgozni. Tervezd meg tudatosan a jövődet, kutakodj, nézz utána a dolgoknak, derítsd ki mi érdekelne és mi kell hozzá.

Lebegjen ez a cél előtted, meg hogy a lányok akiknek kint van a fél feneke a forrónaciból, és minden fiú őket akarja megdugni helyetted, azok amikor neked már befutott karriered lesz, valami csicska munkahelyen fogják a főnökeik farkát szopkodni.

Addigra meg a külsőd is teljesen átalakulhat/átalakíthatod. Láttam én már 25 éves lányt, aki nem mondom hogy topmodell lett, de egy 10/7-8-ra simán feljött az ocsmány gimnazista lány színvonalából.

16 évesen amúgy sem az legyen már a cél, hogy a szexuálisan legvonzóbbak legyünk a pitsagatyába meg a haspólóba, topmodell alakkal. Nem kell mindig a hülyék után menni. Ráérnek a pasik 2-3-4-5 év múlva is, más hasznos dologgal, hobbival is lekötheted magad, és élhetsz boldog életet.

2017. dec. 27. 00:24
 14/18 anonim ***** válasza:
28%

Én még a helyedben azért kivárnám a 20-25 éves kort, mert nagyon sokat fogsz még változni. :)

Sajnos tiniként kevés ember mondhatja el magáról, hogy igazán szép.

Nekem sok ronda volt osztálytársam fejlődött szép nővé vagy helyes férfivá.

22/N

2017. dec. 27. 10:19
 15/18 anonim ***** válasza:
57%

Láttam már rút kiskacsát, akin tényleg nem segített a smink. DE egy jó frizura, ápolt bőr és szemöldök már nagyon sokat segít. Ezen felül jön egy jó stílusú öltözködés (akár turiból is baromi jól fel lehet öltözni), és kell egy belső kisugárzás is. A magabiztos embert figyelembe veszi a környezete, még akkor is, ha segghülye, vagy buta mint a föld. De ha tanult is vagy, intelligens, jó a humorod, és emellé van egy határozott fellépésed, akkor a külső csak mellékes lesz.

Ha menthető a helyzet, a smink is segíthet, persze természetes nude makeup vonalon haladva.

2017. dec. 27. 10:48
 16/18 anonim ***** válasza:
7%

De sajnállak. Én mindig szép voltam és okos, jo tanulo.

De sok ilyen van, mint te, sajnos ha nincs sem külsöd, sem agyad, akkor cseszheted. De ha rájössz, h miben vagy jo, akkor azt fejleszd.

2017. dec. 27. 11:09
 17/18 anonim ***** válasza:
72%

# 16

Köszönjük Béla, ne felejtsd el a pörköltfoltos pólód bedobni a mosógépbe, mert lezabáltad miközben lányként írogatsz az internetre.

2017. dec. 27. 11:30
 18/18 anonim válasza:
Push-up melltartó....
2017. dec. 27. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!