Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha nagyon...

Mit csináljak, ha nagyon csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

Az arcom undorító, nem az, hogy bőrhibáim vannak, hanem az erőteljes állkapocs, amit csak műtéttel lehetne orvosolni, az orrom formája is csúnya, a szám is, a szemeim is, azok ráadásul mélyen ülők, genetikailag karikásak...

Gyűjtsek pénzt és szabassam át magam vagy mit lehet ilyenkor tenni? Egyáltalán nem vagyok nőies, egy csúnya férfinek még elmennék...

25/n

2017. dec. 23. 12:05
 1/4 anonim ***** válasza:
A smink csodakra kepes. 25 evesen tudhatnad.
2017. dec. 23. 15:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Smink.
2017. dec. 23. 20:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Az orrommal nekem is vannak problémáim, de manapság a smink csodákra képes :) Nézz videókat yt-n, ott megtanítanak kontúrozni, optikailag nagyon sokat tud segíteni. A karikákat a szemed alatt szintén meg lehet oldani egy világos alapozóval a szemed alá, az állkapcson is lehet javítani- úgyszint kontúrozással. :) https://www.youtube.com/watch?v=X5bgUPEOImM Itt a lánynak szintén karikásak a szemei, de tökéletesen meg lehet oldani, hogy ne látszódjon! Illetve a hajadat hordd lent, így azzal is tudod takarni az állkapcsodat, de biztos vagyok benne, hogy nem vagy csúnya :) 18/L
2017. dec. 24. 13:26
 4/4 anonim válasza:
Push-up melltartó
2017. dec. 27. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!