Mit csináljak azzal ha ilyen csúnya vagyok?
Figyelt kérdés
Szőkésbarna a hajam kékes zöld a szemem az orrom egy kicsit széles és a szám se túl kicsi csak semmi alakja de annyra nem gáz így külön nem is olyan rossz de egybe elég gáz mert én elég csúnyának látom magam. A barátnőim és ismerőseim mindannyian annyira szépek és rosszul érzem magam mellettük ha eszembe jut. Próbálok magabiztosnak tűnni de attól még nem leszek szebb. A barátnőim azt mondják hogy hülye vagyok hogy így gondolom mert szép vagyok állítólag de én nem érzem magam annak. Egy normális fotó kb 1 óra alatt készül rólam mert valahogy fotogén se vagyok a kinézetem miatt. Fiúktól emlékeim szerint még nem hallottam hogy szép lennék.2017. dec. 13. 21:13
1/6 anonim válasza:
Ha tudnál mutatni legalább 1 arcképet magadról, akkor elmondom véleményem...
Bár nem hinném, hogy csúnya lennél... egyik barátnőm is ugyanígy van vele, alábecsüli magát, amikor cseppet sem csúnya, inkább azt mondanám, hogy "helyes" arca van.
16/L
3/6 anonim válasza:
Ha küldesz képet privátban, akkor sminkkel, hajjal és öltözködéssel kapcsolatos tanácsokat szívesen adok. :)
4/6 Gittu$h válasza:
Nekem is küldhetsz nyugottan képet az arcodról privátba és ha tudok segítek tanácsot adni.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!