Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Onbizalomhianyos vagyok vagy...

Onbizalomhianyos vagyok vagy csak azert mondjak, hogy szep vagyok, mert csunya vagyok, de igy akarnak egy kis erot adni belem? 17L

Figyelt kérdés

Kepet nem szeretnek kuldeni senkinek.

Tegyuk fel, mondtak, hogy jol nezek ki. Amikor mondtam, hogy szerintem nem, elkezdtek tulajdonkeppen leh*lyezni meg folyton mondjak, hogy mennyire nincs onbizalmam.

Semmit sem latok szepnek a kulsomon, velem van a baj vagy csak “vigasztalasbol” mondhatjak hogy szep vagyok, mert kozben meg vsinya vagyok?

Ti mennyire szoktatok kulsoleg dicserni a barataitokat, ha mondjuk csunyak nagyon?

2017. nov. 8. 23:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem veled van a gond! Mégpedig azért, mert a szépség mindenkinek mást jelent. Sokan vannak, akik nem tudják elfogadni önmagukat. Gondolom te mást látsz szépnek neked mást jelent a szépség, mint azoknak akik téged dicsérnek. Miért kínzod magad? Fogadd el önmagad elsősorban vagy változtass a külsődön, hogy eltudd fogani azt aki vagy!
2017. nov. 8. 23:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Valtoztatok en. Ugy vagyok vele, ha mar nem lehetek szep az alakom legyen jo. Dietazom most, nyaron tervezek kondizni, mert suliidoben semmi idom nincs ra, max hetvegen 1-2 orat:(
2017. nov. 8. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!