Sokan miért akarnak hamisított sminktermékeket venni? Annak mi értelme van?
Én sem nagyon értem, szerintem nagyon igénytelen ilyen kínai szarokat magadra kenni. Én inkább megveszem pár száz forintért a drogériás ajakápolót, meg kiadok több pénzt egy minőségi márkás rúzsra mint hogy ólommal meg még kitudja mivel tömött szart tegyek a számra. Lehet nem fog lerohadni tőle, de szádról akarva akaratlanul bekerül a szervezetedbe, ott meg kitudja miket okozhat. Szem meg arc sminket meg nem is értem milyen indíttatásból rendel valaki aliexpressről. Oké, hogy olcsó, de azért ennyire igénytelen ne legyen már valaki. Ott van az essence meg a lovely, nem kerül sokkal többe mint a kínai patkánymérges "smink" de legalább tudod hogy ellenőrzött, bevizsgált terméket használsz. Múltkor láttam egy magyar youtubeos lányt aki a haul videójában azon volt fennakadva hogy az ali-s szempillaspirálja milyen undorító volt mikor megkapta. Nálam ez kiverte a biztosítékot. Komolyan nem tudom ép ésszel felfogni miért rendel valaki aliexpressről szempillaspirált? Mikor az egyik legjobb drogériás spirál a lovelytól kb 600 ft, és még azon sem kell izgulnod hogy esetleg megvakulsz tőle.
Én nem szoktam megbélyegezni embereket, ha hamis Gucci, Louis Vuitton, O'bag táskával/cipővel látom, viszont a sminktermék már tényleg bizarr dolog.
Ki tudja mit kevernek bele, mert az összetevők listáját is egy az egyben az eredetiről másolják.
Lehet, hogy sokaknak pénzkidobás lenne megvenni egy rúzst 8000 forintért, de akkor inkább válasszon helyette egy olcsóbb, de jó minőségűt, és inkább vállalja azt, hogy nem villog egy ócska replikával, mert az szerinte nagyon menő.
Most pl. nagy cucc ez a Kylie Jenner lip kit (egyébként szavakba nem tudom ölteni, hogy mennyire rühellem azt az ostoba kis libát).
Minden magát trendnek tartó tinilány álma, hogy neki is legyen és lőhessen az Instagramra egy szelfit vele.
Így rendelgetnek különböző oldalakról mindenféle büdös kínai sz.r replikát. Sokan még annak is bedőlnek, hogy valaki eredeti áron akar túladni a Vaterán a szintén hamis terméken.
Láttam már elég elborzasztó képet ahhoz, hogy miért veszélyes hosszú távon a hamis kozmetikumok használata.
Volt, akinek pont egy ilyen rúzstól lett csupa hólyag a szája.
Ne lehet tudni, mi van benne, ezek nem ellenőrzött gyártók.
Tehát az én hozzáállásom: inkább legyen hamis cipőd, pénztárcád, de ne vásárolj replika sminket!
Jó nyilván nem azt rendelem aliról amit majdnem ugyanannyiért megkapok Dm-ben de gondolom nem mondok nagy újdonságot azzal hogy nem egy fajta terméket nem nagyon gyártanak ilyen kis márkák vagy vállalhatatlan minőségben, ilyen volt pl a lip stain, olyat kb sehol nem találni. Vagy pl jó, igen van a Lovelynak szuper matt rúzsa csak éppen semmi közük ahhoz az árnyalathoz amit én keresek (Mondjuk abból vettem egy normálisat is de szoktam próbálgatni) vagy egy sminkecset se fogja feltépni a bőröd csak mert nincs rányomva hogy MAC.
Amúgy köszönöm a lepontozást, azt hittem a kérdésre válaszolok de úgy tűnik már azt pontozzák mennyire értenek egyet a válasszal.
Egyébként tesztnek szoktam rendelni sminktermékeket de minek tennének bele ólmot? Az ólom nem ilyen olcsó hogy csak úgy reszelgessék a rúzsokba ahogy a patkányméreg sem. Azért rendelek ilyeneket mert lehet nem mind szuper minőség de néha nagyon jó vételeket találni és mint már mondtam ha többszáz másik embernél semmilyen irritációt, problémát nem okoz akkor már megpróbálom. Amúgy dolgoztam ólommal, forrasztottam, csiszoltam, az alatt a pár hét alatt többet nyeltem be mint ezektől a csúnya gonosz sminkektől egész életemben fogok mégha kanállal eszem is őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!