Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A legtöbb animét/mangát...

A legtöbb animét/mangát kedvelő ember miért olyan csúnya? (nem ruházatra értem stb, hanem arcra/alkatban)

Figyelt kérdés

Akár hányszor megemlítem, miket szeretek s kimondom az anime/mangát mindig meglepődnek. Egyik nap találkoztam a srácokkal és felhoztam: Miért csodálkoztak?

Nem akartak animés emberekről roszat mondani, aztán egyik visszajött s kimondta a többiek helyett is.

"mert eddig csak olyan animésekkel találkoztam/láttam, hogy zacskót húztam volna a fejükre"

Elgondolkodtam s van benne valami...

Pl youtube-n is csak olyanok videoznak, akik helyébe nem csináltam volna olyan fejjel magamról felvételt.

24éves nő vagyok, nem éppen átlag a hobbikról nem is beszélve.

S sokszor meglepődnek az emberek, ha kinyitom a számat magamról.@_@"

2017. nov. 17. 05:02
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
én így elgondolkozva személy szerint csak szép animéseket ismerek. :D És ott van rengeteg híres cosplayer, akik szintén nagyon szépek. Ha kimész a mondoconra, akkor ott is teljesen vegyesek az emberek, sok szép ember van ott.
2017. nov. 17. 07:14
 2/9 anonim válasza:
37%
Amúgy ez esküszöm igaz :D
2017. nov. 17. 09:10
 3/9 anonim válasza:
93%
Nekem személy szerint átlagos szintű arcom van, az alakom meg jó (leszámítva a kis melleimet). Az osztályomban többen is animéznek és máshonnan is ismerek néhány animés embert, őket sem mondanám rondának. Szóval szerintem nincs igazad. És ne te döntsd már el, ki szép és ki nem. Eléggé lesokkolt, amikor a végére odaìrtad, hogy 24 éves vagy. Egy kanos, nulla IQ-val és EQ-val rendelkező 12 éves srácnak hittelek. Hiába vagyok nyolc évvel fiatalabb nálad, csak azt tudom mondani, hősz nőj már fel, mert egy huszonéves nőnek nagyon nem áll jól a 13 éves beképzelt ribi magatartás.
2017. nov. 17. 15:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor mondd meg az illetőnek hogy nyissa ki jobban a szemét. Egyébként szánalmas hogy igy próbálod fényezni magad.
2017. nov. 17. 15:39
 5/9 anonim ***** válasza:
51%

Talán akik annyira belegüzülnek, hogy ez tölti ki az életüket, azokon nagyon látszik, plusz e mellé még csúnyák. Az eszképizmus amúgy sem azokra jellemző, akik elégedettek önmagukkal.

A youtuberek meg, rögtönzött 5 perc google alapján...

Ez egy egészen jóképű inas: [link]

Ez a fazon elég teátrális és sok mindennek elmondanám, de épp rondának nem: [link]

Ennek viszont tényleg elég sorozatgyilkos feje van: [link]

Szóval gondolom azért ott is akad mindenféle.

2017. nov. 17. 23:16
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem vagyok se pasi, se gyerek.

Csak szr ügy haha.

Voltam conon nem egyszer, mert bevásároltam/körbenéztem.

S kinek mi a szép...valakinek a lófejű emberek is tetszenek...

Semmi rossz szándékot nem írtam s ahogy leírtam "nem akartak az animés emberekről roszat mondani"...

Az már más, hogy pár fan csúnyán magára vette (lehet mert rá is igaz.)

Ami a "kanos" dolgot illeti az más téma.

Én a kérdést pedig egyenesen feltettem, nem körül írtam, ahogyan azt sokan teszik.

Momjuk megszokott, hogy az emberek úgy reagálnak ahogy.

Ha önfényezés lett volna, hobbiktól kezdve a karrieremig mindent leírtam volna. Ha ribi lennék raktam volna ki pucsítós/csücsörítős képet stb.

Olyat írtam le amit nem egy ember felhozott témába s én csak elgondolkodtam rajta.

A kérdés elején ott egy szó, szval nem azt jelentettem ki, hogy mindenki az.

Jp cosplay-ben vannak olyanok, akikre 100%-ig vissza tudják adni a karaktert. S tudnék mesélni.

Azt hangsúlyoztam a szövegbe gyerekek, hogy az emberek átlagosítanak. Pl így a pasik úgy a pasik, kanos ge**k, vagy pl fordítva: az összes lány ri**nc.

Lehetne mit kivesézni ezekben a témákban is >0<

Kedves gyerekek - szövegértelmezés.

2017. nov. 18. 01:04
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem azért van, mert általában tényleg nagyon általánosítva, azok az emberek akik bent ülnek és animét néznek azok pl úgy jutottak ide hogy el zárkóztak a "többiektől" pl suliban, és ezek az emberek általában csúnyácskábbak meg kövérek, én is szeretem az animéket de szerintem szép vagyok , :D viszont a többiek kb 80%a akiket ismerek azok eléggé igénytelennek tűnnek , nem adnak magukra, és ott van az a 20% akik igazán szépek. De rengeteg fajta ember van, bár nekem is hasonlóan reagáltak 1-2x n
2017. nov. 18. 02:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a legtöbb ember csúnya, így nem meglepő, hogy a legtöbb animés ember is az.
2017. nov. 18. 02:57
 9/9 anonim ***** válasza:
21%

Én otaku srác vagyok, és modell is :P

16/f

2017. nov. 18. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!