A legtöbb animét/mangát kedvelő ember miért olyan csúnya? (nem ruházatra értem stb, hanem arcra/alkatban)
Akár hányszor megemlítem, miket szeretek s kimondom az anime/mangát mindig meglepődnek. Egyik nap találkoztam a srácokkal és felhoztam: Miért csodálkoztak?
Nem akartak animés emberekről roszat mondani, aztán egyik visszajött s kimondta a többiek helyett is.
"mert eddig csak olyan animésekkel találkoztam/láttam, hogy zacskót húztam volna a fejükre"
Elgondolkodtam s van benne valami...
Pl youtube-n is csak olyanok videoznak, akik helyébe nem csináltam volna olyan fejjel magamról felvételt.
24éves nő vagyok, nem éppen átlag a hobbikról nem is beszélve.
S sokszor meglepődnek az emberek, ha kinyitom a számat magamról.@_@"
Talán akik annyira belegüzülnek, hogy ez tölti ki az életüket, azokon nagyon látszik, plusz e mellé még csúnyák. Az eszképizmus amúgy sem azokra jellemző, akik elégedettek önmagukkal.
A youtuberek meg, rögtönzött 5 perc google alapján...
Ez egy egészen jóképű inas: [link]
Ez a fazon elég teátrális és sok mindennek elmondanám, de épp rondának nem: [link]
Ennek viszont tényleg elég sorozatgyilkos feje van: [link]
Szóval gondolom azért ott is akad mindenféle.
Nem vagyok se pasi, se gyerek.
Csak szr ügy haha.
Voltam conon nem egyszer, mert bevásároltam/körbenéztem.
S kinek mi a szép...valakinek a lófejű emberek is tetszenek...
Semmi rossz szándékot nem írtam s ahogy leírtam "nem akartak az animés emberekről roszat mondani"...
Az már más, hogy pár fan csúnyán magára vette (lehet mert rá is igaz.)
Ami a "kanos" dolgot illeti az más téma.
Én a kérdést pedig egyenesen feltettem, nem körül írtam, ahogyan azt sokan teszik.
Momjuk megszokott, hogy az emberek úgy reagálnak ahogy.
Ha önfényezés lett volna, hobbiktól kezdve a karrieremig mindent leírtam volna. Ha ribi lennék raktam volna ki pucsítós/csücsörítős képet stb.
Olyat írtam le amit nem egy ember felhozott témába s én csak elgondolkodtam rajta.
A kérdés elején ott egy szó, szval nem azt jelentettem ki, hogy mindenki az.
Jp cosplay-ben vannak olyanok, akikre 100%-ig vissza tudják adni a karaktert. S tudnék mesélni.
Azt hangsúlyoztam a szövegbe gyerekek, hogy az emberek átlagosítanak. Pl így a pasik úgy a pasik, kanos ge**k, vagy pl fordítva: az összes lány ri**nc.
Lehetne mit kivesézni ezekben a témákban is >0<
Kedves gyerekek - szövegértelmezés.
Én otaku srác vagyok, és modell is :P
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!