Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy egy lánynak...

Miért van az, hogy egy lánynak szépek az arcának a részei, de mégis csúnya?

Figyelt kérdés
Pisze orr, szép kék szemek, hosszú szempilla, vastag ajkak, sima arcbőr, ovális arcforma, de valamiért mégis egy csomóan csúnyának tartják az ÖSSZKÉPET, köztük én is.
2017. dec. 22. 16:46
 1/5 anonim válasza:
Privibe küldj képet.
2017. dec. 22. 16:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem fogok kuldeni rola kepet, csak erdekel hogy egyaltalan letezik-e ilyen😅
2017. dec. 22. 17:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Letezik, itt vagyok en. :D

Pisze orrom van, mandula vagasu, szurkeskek szemem,dus szempillam az ajkaim ugyan nem tul vastagok, de nincs csikszam es szep a formaja. Az allam is pici, kerek, a homlokom se tul magas, se tul alacsony. Ives az arccsonytom, kis dagadtak a parnacskaim, a fejem formaja, ha ovalisnak mondanam inkabb. Megis ha osszessegebe bezel, csunya vagyok. :D Nem kuldok kepet, azert irtam le, lassak, ilyen is van.

L

2017. dec. 22. 17:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolso, mi van, ha csak te gondolod ezt magadrol? Leirtak alapjan szerintme szep lehetsz. A lany akirol a kerdes szol peldaul szepnek tartja magat, es eleg bekepzelt is, de nagyon sok ember szerint NAGYON csunya.
2017. dec. 22. 20:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Kulon-kulon nekem is tetszik az orrom, szemem, stb, de osszessegeben nem (csak) ez hatarozza meg az arc szepseget. Pl fontos a szem elhelyezkedese, a ketto egymaskozti tavolsaga, milyen messze van a szemoldoktol,akkor ott a szaj, hiaba szep, ha esetleg annyira belevan esve az arcodva, hogy horcsog keped lesz tole. Magamon is ilyen jellegu hibakat vettem eszre, ezektol nem elonyos az arcom. Ettul fuggetlenul ha lefenykezem mondjuk a szemem, de csak azt, tudom ra azt mondani, hogy szep.
2017. dec. 22. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!