Nagyon csúnya vagyok. Mivel kompenzálhatnék?
Visszataszító vagyok, 160 centi és 52 kg vagyok. Főleg az arcom csúnya, de egyébként minden más is. :(
Nem kérek üzeneteket olyan tartalommal mint; "küldj magadról képet", "szia, 16 éves szingli vagyok"...stb.
Csinosnak sem vagyok csinos, ráadásul mivel a karom elég párnás, biztosan iszonyat hülyén nézne ki, ha elkezdenék rágyúrni.
16/L
nem hiszem, hogy valóban olyan csúnya lennél, mint amit te gondolsz magadról
inkább csak önbizalomhiányos
amúgy sport, hozzád illő frizura és ruhák segíthetnek a helyzeten
egy kis sminkkel is próbálkozhatsz
kérd ki egy barátnőd véleményét, aki jó ebben :)
16 évesen normális, hogy így látod magad, sajnos a korral jár.
próbálj jó fodrászt keresni és a hajadat megcsináltatni olyanra, ami megdobja az önbizalmad.
ezen kívül egy kicsi smink, egy elegánsabb, nőiesebb ruha is sokat dobna az önbizalmadon.
szeresd magad,az a legfontosabb. találd meg magadban a szépet.
Köszi a válaszokat! :)
Még jöhetnek!
Kedves utolsó, tudod, nem én könyveltem el magam rondának.
Hanem a környezetem.
Ahelyett, hogy feleslegesen beleugatnál valami butaságot, először gondold át, hogy mit írsz.
Pedig igaza van.
Smink
Fodrász
Jó ruhák
És mindjárt jobban nézel ki...
Nézd, ha kompenzálni akarsz, akkor tanulj.
A tudással lehet a legjobban kompenzálni.
Minél többet tudsz és minél jobban, annál magasabbra tornázhatod fel magad, annál komolyabb pozíciókat kaphatsz, és annál több pénzed lehet, akkor már senki nem fog téged kigúnyolni, csak irigykedni...
Az más kéréds hogy hosszútávon nem fog boldoggá tenni semmi, amíg nem fogadod el magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!