Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miert talalja sok ferfi...

Miert talalja sok ferfi taszitonak a mukormot?

Figyelt kérdés

Meg mindig azt gondoljak, hogy a mukorom csak ilyen lehet?

[link]

[link]

[link]

Sokszor meg akad a szemem egyes valaszokon, mikor azt irjak a pasik, hogy a mukorom kizaro ok ismerkedesnel. Ti meg mindig abban a hitben vagytok, hogy a csak a fenti tipusu korom lehet mukorom?

Nekem is mukormom van, mert anelkul ferfias kezem van, a kormom sajat formaja is ferfias, raadasul gyenge, torik, berepedezik, es sose tudtam kifesteni magamnak szepen.

Mindig ilyen tipusu kormeim vannak:

[link]

[link]

[link]

Ne mondjatok mar, ha meglatnatok egy lanyt ilyen stilusu kormokkel, egybol tilto listarara tennetek.

2017. dec. 7. 19:32
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
43%
29. Jellemző. A kérdező feltesz egy kérdést, pozitív válaszokat vár (legalábbis az alsó képekről), nem azt kapja amire számít, erre átmegy támadásba, meg a válaszolók a bunkók, ő meg a csodálatos ember akinek van párja blablabla...akkor minek a kérdés? Ha tetszik a párodnak, mit foglalkozol mások véleményével? Bullshit.
2017. dec. 8. 09:37
 32/43 A kérdező kommentje:

Az volt a kerdes, hogy “miert talalja sok ferfi taszitonak a mukormot?”. :)

Nem tamadok en senkit, megkaptam a kerdesre a valaszaimat, felpontoztam mindnekit.

Azt tartom erdekesnek, hogy itt mindenki pszichologusnak hiszi magat, es szentul meg van rola gyozodve, hogy valamit kompenzalni akar a lany a kormeivel. Pedig nem. Egyszeruen praktikus es szeretem. Ennyi. Nincs onbizalomhianyom, nem szenvedek semmiben, nem hagyott el anyam-apam, nem ovodas kori lelki trauma miatt jarok kormoshoz. :D

2017. dec. 8. 09:46
 33/43 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem megkaptad a választ rá. Kb. 20-ből 19 válaszoló szerint, ha nem is taszító, de nem szép, felesleges, haszontalan, ribis, prolis, "mű", nem vonzó, kompenzáció, természetellenes, csicsás, stb. Praktikusnak meg a natúr rövidre vágott ápolt köröm a praktikus.
2017. dec. 8. 10:06
 34/43 anonim ***** válasza:
94%

A probléma ott gyökerezik, hogy téged érdekel, hogy idegen férfiak mit gondolnak. Miért érdekel? Engem egyáltalán nem, olyan dolgokat hordok, amik tetszenek, és rohadtul nem érdekel, hogy Kis JóskaPista mit gondol rólam. Hordok olyan dolgokat, amik nem tetszenek a páromnak, de nem érdekel. Ő is hord olyat ami csak neki tetszik, nekem nem. Jól teszi, saját magának kell megfelelnie. Azért egy jó kapcsolat többről szól, mint külsőségek. :)

A másik: nem buta, proli nők hordanak műkörmöt. Ha van egy komoly beosztásban lévő nő, aki rendszeresen tárgyal, ügyfelekkel találkozik, meetingekre jár nem teheti meg, hogy ilyen legyen a körme: [link]

Igen, ebből a szempontból is "adnia kell magára", és legalább egy ilyet hordania: [link]

Egyébként nem tudom honnan gyökereznek ezek a műköröm utáló férfiak, én még sose találkoztam ilyennel. Eddig minden barátom, fiúbarátom, haveromnak tetszettek, mert szépek voltak, igényesek.

(Egy sokáig műkörmöt viselő informatikus nő.)

2017. dec. 8. 10:11
 35/43 anonim válasza:
62%
55%-os! Szerinted hogyan állom meg? Úgy hogy a műkörmöt nem tudom lerágni. És még én vagyok az idióta? :D szánalmas, hogy itt éled ki az agressziódat :)
2017. dec. 8. 10:15
 36/43 anonim ***** válasza:
23%
35. Én vagyok agressív? Te vagy az idegbeteg, aki rágja a körmét, és még meg sem tudja állni. :D Mi vagy te, valami ösztönállat, hogy nem tudod türtőztetni magad? Mondom, jó ráfogni valamire, hogy minek az a borzalom. Igen, idióta vagy! :)
2017. dec. 8. 10:25
 37/43 anonim válasza:
91%
Csak nem volt egyszer egy rossz élményed egy műkörmös nővel? :D vagy honnan jön ez a fajta gyűlölet ami árad belőled? Már ha egyáltalán volt már bármikor is bármilyen kapcsolatod nővel, azon se lepődnék meg, ha nem :) mondtam már, hogy nem érdekel, hogy ki mit gondol, ha nekem így tetszik. Részemről ennyi, de ha gondolod folytathatod, legalább lesz még egy pár 0%-os válaszod :)
2017. dec. 8. 10:39
 38/43 anonim válasza:
Örülök, hogy kérdező és "bandája" ennyire teper a műkörömhöz kapcsolt negatív asszociációk bebizonyításában, de most már sikerült, abba lehet hagyni a gépelést, le ne törjön az a gyöngyörű műköröm :D
2017. dec. 8. 10:43
 39/43 anonim ***** válasza:
0%
37. Jaaj, elfogytak az érvek,most jön az, hogy tuti nem volt barátnőm, meg alacsony is vagyok, mi? :DDD Te kis idegbeteg rágcsáló. :D Aztán nagyon érdekel a 0 %. Pont, hogy benneteket érdekel, hogy mit gondolnak a műkörmökről, mert ti raktok fel kérdést, akinek meg nem tetszik (a többségnek), lepontozzátok. :D
2017. dec. 8. 10:43
 40/43 anonim ***** válasza:
23%
Komolyan, még ezzel akarnak rám hatni, zsarolni, hogy ne merjek többet írni, mert még több 0 %-om lesz, egy anonim oldalon? Köszönöm, hogy bebizonyítottátok, hogy a műkörmösök az tényleg a "proli" kategória. :DDD
2017. dec. 8. 10:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!