Miert talalja sok ferfi taszitonak a mukormot?
Meg mindig azt gondoljak, hogy a mukorom csak ilyen lehet?
Sokszor meg akad a szemem egyes valaszokon, mikor azt irjak a pasik, hogy a mukorom kizaro ok ismerkedesnel. Ti meg mindig abban a hitben vagytok, hogy a csak a fenti tipusu korom lehet mukorom?
Nekem is mukormom van, mert anelkul ferfias kezem van, a kormom sajat formaja is ferfias, raadasul gyenge, torik, berepedezik, es sose tudtam kifesteni magamnak szepen.
Mindig ilyen tipusu kormeim vannak:
Ne mondjatok mar, ha meglatnatok egy lanyt ilyen stilusu kormokkel, egybol tilto listarara tennetek.
Az volt a kerdes, hogy “miert talalja sok ferfi taszitonak a mukormot?”. :)
Nem tamadok en senkit, megkaptam a kerdesre a valaszaimat, felpontoztam mindnekit.
Azt tartom erdekesnek, hogy itt mindenki pszichologusnak hiszi magat, es szentul meg van rola gyozodve, hogy valamit kompenzalni akar a lany a kormeivel. Pedig nem. Egyszeruen praktikus es szeretem. Ennyi. Nincs onbizalomhianyom, nem szenvedek semmiben, nem hagyott el anyam-apam, nem ovodas kori lelki trauma miatt jarok kormoshoz. :D
A probléma ott gyökerezik, hogy téged érdekel, hogy idegen férfiak mit gondolnak. Miért érdekel? Engem egyáltalán nem, olyan dolgokat hordok, amik tetszenek, és rohadtul nem érdekel, hogy Kis JóskaPista mit gondol rólam. Hordok olyan dolgokat, amik nem tetszenek a páromnak, de nem érdekel. Ő is hord olyat ami csak neki tetszik, nekem nem. Jól teszi, saját magának kell megfelelnie. Azért egy jó kapcsolat többről szól, mint külsőségek. :)
A másik: nem buta, proli nők hordanak műkörmöt. Ha van egy komoly beosztásban lévő nő, aki rendszeresen tárgyal, ügyfelekkel találkozik, meetingekre jár nem teheti meg, hogy ilyen legyen a körme: [link]
Igen, ebből a szempontból is "adnia kell magára", és legalább egy ilyet hordania: [link]
Egyébként nem tudom honnan gyökereznek ezek a műköröm utáló férfiak, én még sose találkoztam ilyennel. Eddig minden barátom, fiúbarátom, haveromnak tetszettek, mert szépek voltak, igényesek.
(Egy sokáig műkörmöt viselő informatikus nő.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!