Miert talalja sok ferfi taszitonak a mukormot?
Meg mindig azt gondoljak, hogy a mukorom csak ilyen lehet?
Sokszor meg akad a szemem egyes valaszokon, mikor azt irjak a pasik, hogy a mukorom kizaro ok ismerkedesnel. Ti meg mindig abban a hitben vagytok, hogy a csak a fenti tipusu korom lehet mukorom?
Nekem is mukormom van, mert anelkul ferfias kezem van, a kormom sajat formaja is ferfias, raadasul gyenge, torik, berepedezik, es sose tudtam kifesteni magamnak szepen.
Mindig ilyen tipusu kormeim vannak:
Ne mondjatok mar, ha meglatnatok egy lanyt ilyen stilusu kormokkel, egybol tilto listarara tennetek.
Ajánlom neked a shellakkot, azt is manikűrös csinálja,ráadásul ápolja a körmöt.
Ráadásul oké, hogy neked ilyen szép és igényes... De mondjuk 10-ből egy embernek az. Ronda, ha lenő. Gondolom.
Én nőként se mondom meg au utolsó 3 képről, hogy műköröm, egyébként.
Ezen felül meglepően sok kezfetises ember van, őket ez ált taszítja.
Volt egy párom, akinek 2 perc alatt tört szilánkosra a körme, annyira rossz minőségű volt.
Műkörmöt csináltatott, de teljesen úgy nézett ki, mint az eredeti. Azzal semmi bajom nem volt.
Az első széria viszont max a többi nőnek szól, mert férfit nem láttam még, aki szerette volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!