Miert talalja sok ferfi taszitonak a mukormot?
Meg mindig azt gondoljak, hogy a mukorom csak ilyen lehet?
Sokszor meg akad a szemem egyes valaszokon, mikor azt irjak a pasik, hogy a mukorom kizaro ok ismerkedesnel. Ti meg mindig abban a hitben vagytok, hogy a csak a fenti tipusu korom lehet mukorom?
Nekem is mukormom van, mert anelkul ferfias kezem van, a kormom sajat formaja is ferfias, raadasul gyenge, torik, berepedezik, es sose tudtam kifesteni magamnak szepen.
Mindig ilyen tipusu kormeim vannak:
Ne mondjatok mar, ha meglatnatok egy lanyt ilyen stilusu kormokkel, egybol tilto listarara tennetek.
Mert a legtöbb bűn ronda, mint az első kategória, továbbá lehet belőle számomra negatív következtetéseket levonni a személyiségére. Itt nem csak arra gondolok, hogy esetleg sötét mint az éjszaka, hanem hogy túlzott figyelmet fordít a megjelenésére, ez sokszor önbizalomhiányt takar. Na meg franc se akar mindenhova késve érkezni.
A második kategória nem kizáró, de kaparnia (hehe) kell, hogy bebizonyítsa ő a kivételek közé tartozik, de eddig még egyetlen barátnőnek vagy kiszemeltnek se volt műkörme.
Koszi a valaszokat!
Hiaba reszelem formara, ha kozben behajlik es ezaltal leszakad a fel karom. (Jartam mar igy-jo, a karom nem szakadt le, csak a kormom. :D)
Mellesleg nekem tetszik, szeretem natur szinekben latni a kezemen.
Nem probalok vele kompenzalni semmit. Nem vagyok agyon sminkelve, sot, egy heten siman dolgozok 2-3 napot smink nelkul, nem halok bele.
Nem vagyok plazacicababa, megis a kormom az egyetlen (a higienian kivul) amire maximalisan oda figyelek es fontos nekem.
Nem gondolnam, hogy az ordogtol valo dolog a mukorom. De ezert is tettem fel a kerdest, hogy megnezhessek nehany velemenyt.
Nekem bejön, az elsö kategória tényleg nagyon gáz de a második teljesen rendben van ;)
És tényleg ne stresszelj rá annyira nem kizáró ok.
Az összes műköröm gusztustalan, prolis-ribis hatást kelt.
Az ápolt natúr köröm a legjobb és legesztétikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!