Miert talalja sok ferfi taszitonak a mukormot?
Meg mindig azt gondoljak, hogy a mukorom csak ilyen lehet?
Sokszor meg akad a szemem egyes valaszokon, mikor azt irjak a pasik, hogy a mukorom kizaro ok ismerkedesnel. Ti meg mindig abban a hitben vagytok, hogy a csak a fenti tipusu korom lehet mukorom?
Nekem is mukormom van, mert anelkul ferfias kezem van, a kormom sajat formaja is ferfias, raadasul gyenge, torik, berepedezik, es sose tudtam kifesteni magamnak szepen.
Mindig ilyen tipusu kormeim vannak:
Ne mondjatok mar, ha meglatnatok egy lanyt ilyen stilusu kormokkel, egybol tilto listarara tennetek.
Nekem is van műkörmöm már régebb óta és imádom. Normál, nem extrém hosszúságú, kocka formájú és szolid, letisztult, ízléses (francia vagy sokszor egyszínű-általában sötétebb vagy pasztel, max csillámos vagy valami szép minta, de nem 6 féle neonszínű és nem tetetek rá 20 féle kövecskét meg kismasnit, foszforeszkáló izébizét stb.). Nekem is papírvékony és gyenge a körmöm (nem, nem a műköröm miatt, hanem eredetileg...), ha nem vágom le tövig (néha még így is gázos), akkor letörik, beszakad és vérzik, ami nem csak esztétikai probléma, hanem rohadtul fáj is... Úgyhogy nekem valóban marhára igényes és szép lenne az itt-ott foltos, beszakadt, cikk-cakkos körmöm a véres körömágyammal...persze.... Nekem tetszik a műkörmöm, szeretem mert így nincsenek vele problémáim és szerintem nagyon szép és a kezem is sokkal nőiesebb, "kecsesebb" és ápoltabb, igényesebb hatást kelt, mint amit az előbb felvázoltam. (Géllakkot is próbáltam, de nekem az nem vált be, de egyébként szerintem kinézetre szinte semmi különbség nincs a géllak és egy természetes, rövid műköröm között)
Talán lehet valamennyi igazság abban, hogy sokaknak van egy ilyen hülye berögződésük, hogy minden ami mű, az ronda, gusztustalan, igénytelen, gáz stb. és az ilyen nők sötétek mint az éjszaka...tudod, mert még mindig évekkel ezelőtt tartunk és csak 20 centis hegyes csicsás műanyag műkörmök, luficsöcsök, kacsaszájak és maszkszerű smink létezik...még véletlenül sincs 2017, amikor már ott tartunk, hogy a divat is a természetesség felé tart (pl. nude sminkek stb.) és az új módszerek, anyagok is tudnak természetes hatást eredményezni...
Engem egyébként hidegen hagy, hogy ez xy-nak tetszik-e vagy mi róla a véleménye. Én sem szoktam nézegetni, hogy "hú, a Jucikának nincsen műkörme, de gáz, milyen igénytelen stb." mert pont nem érdekel, semmi közöm nincsen hozzá és ezért egyszerűen nem is értem, hogy egyesek miért pörögnek ezen a témán...mintha bármit is számítana és bármi közük is lenne a másik ember életéhez...Valakinek tetszik, valakinek meg nem, ennyi. Azzal egyébként soha nem is volt semmi bajom, ha valaki látta és azt mondta nekem, hogy "figyelj, nekem amúgy ez nem tetszik", "szerintem nem szép", mert ez a véleménye, amit megoszt velem és én meg elfogadom (bár egyébként ilyen max. egy-két alkalommal lehetett, általában inkább meg szokták dicsérni). Ugyanakkor azt utálom, mikor néhányan látatlanul, ismeretlenül kijelentik, hogy "fúj, az gusztustalan", "a műköröm az udorító, csicsás cigányos" és amitől már végképp rosszul vagyok az, az mikor elkezdenek "cicababázni", hogy "biztos egy idétlen agyatlan hülye kis plázacica vagy" stb....ez a halálom, de igazából erre már tényleg nem tudok mit mondani...Attól, hogy valakinek van műkörme még nem sorvad el az agya, ugyanúgy befér és be tud menni az iskola kapuján, ahogyan az egyetemi felvételinél sem szempont és egy könyv sem gyullad fel a kezeink között...Szóval túl kellene már jutni az ilyen fajta általánosításokon.
A nők mindig az ilyen-olyan rossz körmeikkel magyarázzák, hogy szükségük van a műanyagra. Letörik, beszakad, leszakad, fáj, baja van... Mindeközben a farokverés a legkeményebb munka aminél használják a kezüket a madamok. Öregapám komoly kétkezi munkát végzett a század elején, nem a farokverésben és az Audi kormány tekerésében, merült ki a végtagjai használata. Műkörömre mégsem volt szüksége. Ugyan ez elmondható a nagyanyámról is, de szerintem az összes mostani rhibanch nagyanyjáról is.
Ezeknek most persze már nem élet az élet a műköröm nélkül.
Azta, hat ti nagyon elvagytok tevedve, ha azt hiszitek, a mukorom valami belso dolog miatt kell nekunk. :D
A valaszok alapjan agyturkaszhoz kene jarnom, mert egy dolog nem termesztes rajtam, amit raadasul szeretek is?:D Ezek szerint igen.
Es lass csodat, parom is van evek ota.
De jo tudni, hogy sok olyan ferfi van, aki ha randin meglatja a lany mukormos kezeit, fel all az asztaltol es tavozik. :) Legalabb a lany jol jar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!