Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Japán szálas szemöldök tetovál...

Japán szálas szemöldök tetoválással kapcsolatban tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Már 2 korrekción vagyok túl, egy éven belül. Az egyik szemöldököm teljes egészében ledobja/kidobja a színt. Ez mitől lehet? A kozmetikus nem tudja megmondani. A másik teljesen jó..
2017. nov. 17. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Valamiert nem fogadja be a szervezeted. Ezt nem lehet megmondani. Esetleg masfajta festekkel kellene megprobalni, hatha. Adottsag kerdese, nem a kozmetikus hibaja.
2017. nov. 17. 16:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem is hibáztatom! Csak furcsa, hogy az egyik oldal tökéletes, a másik ledobja.
2017. nov. 17. 18:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Az asszimetrikus rész tényleg érdekes, igen sajnos bőr függő, a fiatal bőr pl sokkal nehezebben veszi be a festéket, a zsíros bőrrel is nehezebb,

Nem tudom, van olyan hogy pl csak az egyik oldaladon alszol? Vagy az egyik szemöldököd többet piszkálod?

2017. nov. 19. 01:36
 4/4 A kérdező kommentje:

32 éves vagyok. A bőröm típusa.. nos, vegyes.. homlokom zsírosabb, almácskák szárazak..

Ez az oldal a sima festéket is ledobja gyorsan. Forgolódom éjszaka. Jövőhéten megyek egy utolsó korrekcióra és utána feladom.

Tényleg, a masik oldal szuper, csak emez nem és nem értettem, hogy miért! Köszi. Ment a zöld.

2017. nov. 19. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!