Budapesten hol foglalkoznak végleges szemöldök eltávolítással és tetoválással?
Nagyon ritka szemöldököm van. Egy ideje rendszeresen borotválom és úgy rajzolom vagy festem a szemöldököm. Eléggé meguntam, hogy állandóan foglalkoznom kell vele, úgyhogy úgy döntöttem, hogy szeretném a szemöldökömet eltávolíttatni és tetováltatni egy új és végleges szemöldököt. Valódi tetoválást szeretnék, és nem smink tetoválást!
Hol csinálják meg nekem?
A válaszokat köszi előre is! :)
Szerintem ne csináld :) nagyon csúnya és ribis szerintem
16/f
Sok helyen. Keress rá a végleges szőrtelenítésre (IPL), azok akik csinálnak ilyet, azok közül a legtöbb nem tetovál, arra érdemes rendes tetoválót felkeresni.
De szélszerű konzultálni egy tetoválóval előtte, utána menni szőrteleníttetni (3-5 alkalom 2-3 hetes közönként), majd utána vissza a tetoválóhoz. Hiába nem sminktetoválás lesz, azért készülj rá fel, hogy 5-10 év múlva egyszer át kell üttetni majd.
Ha a kettőt egy helyen akarod, akkor plasztikai sebészet. Sok ilyen magánorvos van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!