Mit lehetne kezdeni a szemöldökömmel? Az egyik fentebb van, mint a másik 😭
Figyelt kérdés
Nagyon zavar! Kozmetikushoz járok legalább 13 éve, többször mondtam már neki, de azt mondja nem lehet vele mit csinálni, másoknak sem egyforma. Keressek másik kozmetikust vagy valóban nincs mit tenni?2017. okt. 17. 14:22
1/2 anonim válasza:
Mutatnál fotot rola kérlek?
Mert sokéig az enyem se volt szaz szazalekig egyforma magasan az iv mert magamnak szedtem, de nemreg orvosolta ezt nekem a kozmetikus.
Lehet csak valtanod kene, de ha mutatsz kepet latszodni fog adottsag e vagy forma kérdése e !
2/2 anonim válasza:
Nekem sem az
Vegyel a Pink Pandán Revolution szemöldök pomádét ecsettel,és azzal el tudod tünetni a különbséget
Senkinek sem az...Max akinek sok a szemoldoke annak lehet egyformara csinalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!