Utálom a szemöldököm, ha tetoválással lehet rajta segíteni, akkor leborotválják az egészet?
Nem mondanám nagyon ritkásnak a szemöldököm, az ívén szeretnék változtatni főleg, egyszer elmentem kozmetikushoz,hogy szedje ki ő, de nem tetszett,túl vékony lett. Mindig magamnak szedem ki, de nem tudom szép ívesre szedni, sose vagyok vele megelégedve. Elől pedig nem oldalasan nő a szemöldök,hanem függőlegesen, elég hülyén néz ki.
3 képet itt van a szemöldökömről: [link]
Hogy lehet rajta segíteni,
Ehhez hasonló szemöldökformák tetszenek,
a tetoválásra gondoltam, csak fogalmam sincs,mennyire fog természetesnek tűnni, és ilyenkor az egész szemöldököt leborotválják?
Láttam már képeken,hogy valami szálas módszerrel csinálják, de elképzelésem sincs,élőben mennyire látszódik,hogy tetoválva van?
Tetováltatni semmiképpen se tetovaltass szemöldököt... Inkabb fesdd ki. De semmi baj nincs vele amugy, nem tudom mi a gondod.
A szemoldokunk az arcunknfomajahoz illeszkedik, nem tud mindenki ugyannolyan szep szemöldököt csinálni maganak, mert az arcunk sem egyforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!