Szemöldök tetoválással kapcsolatban milyen tapasztalatotok van?
szzia!
Én is úgy akartam ahogy te! De nagyon elrontották! Rossz lett a formája, nem lett egyforma, söt, az idö elteltével kikékült. Nem viccelek. Pedig a legvilágosabb színnel lett csinálva, ugyanis szöke vagyok. Ehhez képest van egy csont kék-kékeszöld szemöldököm. Egy vagyont hagytam ott érte 10 évvel ezelött.
Most kénytelen vagyok korrektorral lefedni minden nap és szöke szemöldökceruzával megrajzolni rendesen. Majd leszedetem, de az is egy vagyon.
Nyílván nem mindenki végez ilyen sz@r munkát (már elnézést), de nekem a lehetö legnegatívabb a tapasztalatom, soha többet nem tetováltatnám!!
Ne! inkább festesd 2 hetente vagy rajzold magadnk de ne tetováld!! gondolj bele abba a helyzetbe ha mondjuk elrontják az örök életedre ott marad..vagy ami a legrosszabb ha teljesen más formálya lesz, olyan ami nem illik az arcodhoz.
Szerintem ne!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!