Strawberry_girl kérdése:
Mijen tapasztalatotok van az ebay-ről? :D
Figyelt kérdés
Rendeltetek e már?Azt kaptátok amit rendeltetek? ^^ stb :d minden tapasztalat érdekel (:
köszönöm.^^
2011. júl. 25. 20:28
1/6 anonim válasza:
nagyon sok cuccot csak az egyesült államokban és kanadában kapsz meg. :|
2/6 anonim válasza:
sok jót hallottam róla, de még egyelőre nem rendeltem
pl, hogy az ebayesek nem hagyják annyiba, ha átvernének, vagy sérülten, vagy nem az egyezség szerint kapod meg amit kérsz, egyébként az angol tudás alap-közép szinten elég hasznos lehet kommunikatív vásárlás esetén
3/6 anonim válasza:
Töménytelen mennyiségű dolgot. Persze, mindig azt kaptam, amit rendeltem, csak előtte az eladóval meg kell beszélni a részleteket, ha valami nem világos. Mindenkinek az az érdeke, hogy sikeres legyen az üzlet.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi a segitséget(: azért irjatokmég tapasztalatot:D ;)
2011. júl. 25. 23:34
5/6 anonim válasza:
a család imádja :D leginkább kisebb dolgokat szoktunk rendelni...
múltkor érintős telefonra rendeltünk ilyen kijelzővédőt... a telefonhoz gyártották, de kicsit nagyobb volt, mint kéne. bátyám írt az embernek, és azt válaszolta, hogy küldenek újat. és tényleg küldtek.
szóval rendesek:D [mondjuk ezt egy nagyobb dologgal, pl dvd lejátszó már nem tudnád megcsinálni:D]
6/6 A kérdező kommentje:
én csak egy sztk szemüvegkeretet,meg egy pólót szeretnék rendelni :3 ^^ de köszi am a választ :)
2011. júl. 26. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!