Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Aukció az ebay-en, hogy is...

Aukció az ebay-en, hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Még soha életemben nem rendeltem az ebay-ről, ezért nem is tudom hogyan működik. Elsősorban fehérneműket nézegettem, találtam is egy hongkongi eladót, akinél 0,02-1,56 USD áron (AUKCIÓS) nagyon szépek vannak. A kérdésem az lenne, hogy ha tegyük fel 3-4 fehérneműre is licitálnék, és meg is nyerném, akkor a szállítási költséget csak egyszer kell kifizetnem, vagy annyiszor, ahány fehérneműt veszek? (A kérdés azért merült fel bennem, mert a 0,02 USD potom pénz értük, így nem értem mi haszna van az eladónak belőlük)

Köszi előre is a válaszokat!

2011. okt. 17. 14:52
 1/2 Niburta ***** válasza:
Én rendszeresen vásárolok az e-bay-en. Csak egyszer kell kifizetned, mert egyben küldi el. Nekem is döbbenetes volt, hogy ilyen olcsó. Rendeltem már öt fogyasztó lábujjgyűrűt is és egy csomagban küldte a feladó. Egy a lényeg, egyben küldi, úgyhogy egyszer fizeted ki a szállítási költséget.
2011. okt. 17. 15:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Még annyit hadd kérdezzek, hogy a csomagot postás hozza ki, vagy valamilyen futárszolgálat? Egyáltalán fontos személyesen átvenni a küldeményt? (Kollégiumi címet adtam meg, mert otthon ritkán vagyok, viszont előfordulhat, hogy mikor megjön a csomag, akkor nem vagyok a koliban, bár a portán át tudják venni)
2011. okt. 17. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!