Szilikon melltartóról mi a tapasztalatotok?
Pánt nélküli alkalmi ruha alá szeretnék ilyet felvenni, de nem tudom jó lenne e. Viszonylag nagyok a melleim, így kicsit lógnak is. Vagyis annyira nem, de nekem még ez a pici is pont több mint kéne. Tart úgy mint a melltartó? Hiszen ennek nincsenek pántjai..
Illetve meddig bírja? Nem hónapokra, vagy évekre gondolok, hanem az adott alkalmon hány órát bír ki?
Előre is köszi a válaszokat. :)
Ne haragudj, de inkább ne vegyél akkor pánt nélküli felsőt, mert elég igénytelenül néz ki, ha alkalmi ruha alól kilóg a szilinkonpánt.
Mellé, ahhoz, hogy rendesen tartson nem hagyhatod hosszúra a pántot, akkor nem csak csillog, de préseli az ember "háját".
Amúgy a kérdésedre: A múanyag pöcök szokott inkább eltörni, mint elszakladni.
Első:nem érted a kérdést.
Szerintem csak a kis mellekre jó ez a melltartó.Azokra rácuppan de akinek nagyobb vagy van enyhe lógása annak nem jó.Nem marad fent.
Vegyél olyan melltartót, ami pánt nélkül is hordható.
Ezekben belül van 2 vékony szilikon csík, az tapasztja hozzád a melltartót, és jó tartásuk is van, persze inkább a márkásabbak között válogass (pl. Triumph). Nekem van egy ilyen, variálható a pántja, lehet keresztben is felvenni, nyakba is akasztani, és pánt nélkül is hordható, nagyon jól tart. A szilikon pántos szerintem is tényleg elég igénytelen.
Okés, igazad van. Szilikonpántra gondoltam.
És a másodikkal egyet értek, nem fog rendesen tartani.
Olyanra gondoltam, amit az utolsó belinkelt.
Nem szilikonpántra! Az tudom, hogy csúnya. :)
Köszönöm az eddigi válaszokat, még várok tapasztalatokat. :)
Én meg ilyenre gondoltam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!