Mellbimbó piercing 16 évesen? Nem fog a piercer hülyének nézni?
Van már több piercingem, és tetoválásom is. A bal mellembe szeretnék csináltatni, a piercer nem fog bunkón hozzá állni ahhoz, hogy 16 évesen szeretném megcsináltatni? Kezelni rendszeresen kezelnem, a többi piercingemmel sem volt gond, azoknál is betartottam a kezelést.
Gyűlőlködő, lebeszélő, nem tetszést kinyílvánító kommenteket nem szeretnék, hanem csak a kérdésre választ. Előre köszönöm az értelmes válaszolóknak!
1# azért mert vannak piercingjeim, és tetoválásom?
Elmondom, megtudtak nevelni a szüleim, illedelmes vagyok, kitűnő tanuló, csak annyi, hogy van pár percingem és tetoválásom.
Nem dohányzom, se nem dorogozom. Mindig tudtam viselkedni, szóval elárulod, hogy miért nem tud nevelni? Csak azért nem, mert megengedi nekem ezeket? Arról nem tehetek, ha neked ez sok. Szóval kérlek kérlek, ne köss bele a kérdésbe, főleg ne a szüleimbe, köszönöm.
Ha van már több, akkor miért nem kérdezed meg azt, aki azokat csinálta?
Mondjuk tényleg szomorú, hogy 16 évesen ilyen foglalkoztat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!