Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mellbimbó piercing 16 évesen?...

Mellbimbó piercing 16 évesen? Nem fog a piercer hülyének nézni?

Figyelt kérdés

Van már több piercingem, és tetoválásom is. A bal mellembe szeretnék csináltatni, a piercer nem fog bunkón hozzá állni ahhoz, hogy 16 évesen szeretném megcsináltatni? Kezelni rendszeresen kezelnem, a többi piercingemmel sem volt gond, azoknál is betartottam a kezelést.

Gyűlőlködő, lebeszélő, nem tetszést kinyílvánító kommenteket nem szeretnék, hanem csak a kérdésre választ. Előre köszönöm az értelmes válaszolóknak!

2017. nov. 4. 13:23
 1/8 anonim ***** válasza:
25%
"Gyönyörű" lehetsz ... Hihetetlen, hogy némely szülő mennyire nem tud nevelni.
2017. nov. 4. 13:24
 2/8 A kérdező kommentje:

1# azért mert vannak piercingjeim, és tetoválásom?

Elmondom, megtudtak nevelni a szüleim, illedelmes vagyok, kitűnő tanuló, csak annyi, hogy van pár percingem és tetoválásom.

Nem dohányzom, se nem dorogozom. Mindig tudtam viselkedni, szóval elárulod, hogy miért nem tud nevelni? Csak azért nem, mert megengedi nekem ezeket? Arról nem tehetek, ha neked ez sok. Szóval kérlek kérlek, ne köss bele a kérdésbe, főleg ne a szüleimbe, köszönöm.

2017. nov. 4. 13:46
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Mellbimbó piercinget, intim piercinget csak 18 éves kor fölött csinálnak szülői beleegyezés nélkül.
2017. nov. 4. 15:16
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem a piercer találkozott ennél már vadabb dolgokkal is, az meg, hogy hány éves vagy talán mindegy is. Manapság a 16 évesek simán elmennek 20-nak is, lehet el se kérné a személyid, ha meg mégis, majd elmész egy másikhoz egy 18+os barátnőd személyiével.
2017. nov. 6. 16:51
 5/8 anonim ***** válasza:
24%

Ha van már több, akkor miért nem kérdezed meg azt, aki azokat csinálta?

Mondjuk tényleg szomorú, hogy 16 évesen ilyen foglalkoztat.

2017. nov. 22. 10:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha tetszik, csinald😁 nem neveles, hanem szemelyiseg kerdese es semmi rossz nincs benne. Ha te igy fejezed ki magad, tegy ugy. En egy nappal a 18. Szuletesnapom elott csinaltattam es azota se bantam meg.
2017. nov. 28. 22:29
 7/8 anonim válasza:
36%
Nagyon jól nézhetsz ki (szivecskeszemű smiley) de tényleg irónia nélkül..fhu <3
2017. nov. 28. 22:33
 8/8 anonim válasza:
100%
Első válaszolónak üzenném hogy neked nem mindegy mit csinál? Az ő teste azt csinál vele amit akar.. Ráadásul normálisan kérdezett,ha valami nem tetszik miert valaszolsz a kerdesere?🙄
2018. febr. 24. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!