Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Piercert (testékszerezőt,...

Piercert (testékszerezőt, ebben dolgozót) keresnék Budapesten. Esetleg van valaki?

Figyelt kérdés
Szeretném elsajátítani a piercingezés minden technikáját. Esetleg van olyan piercer, aki tanítana? 25 éves, budapesti, belvárosi lakással rendelkező srác vagyok. Tetoválásokkal, piercinggel. Árat megbeszéljük telefonon, de mindent szeretnék tudni. Biológiai dolgokat, a testről, a behelyezésekről, és az utókezelésekről is. Vállalkozó szellemű? Kérlek üzentet írjatok.

2014. ápr. 24. 17:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia kedves kérdező!

Itt nem nagyon fogsz találni szerintem, érdmes meglesned, hogy hol, milyen piercerek dolgoznak, kinek mekkora a vendégköre stb., majd ezek alapján felkeresni őt/őket. Szerintem ha az Invictusból keresed Skriba Mártit, akkor mindenképpen tud tanácsokat mondani, bár nem tudom, hogy úgymond betanítást vállal-e. (Westendes fiúk kilőve illetve semmi áron ne menj a Tattoin közelébe sem).

Amúgy sokat tudok én is az ékszerekről és én is szeretném elsajátítani egyszer az egészet, de profi módon.

De mindennek az alapja a tudás-tanulás, majd a gyakorlás.

Neten rengeteg hasznos, illetve haszontalan dolgot találsz, de biológiailag nem nehéz utána járni az ékszereknek. Kezd el a történelemmel. (milyen ékszer hova kötődik, milyen korba, akkor hogy készítették és miért, kik viselték és mi volt a célja) majd haladj tovább a biológiai útra, (a test hogyan viseli, milyen reakciók indulnak be biokémiailag, anatómiailag az idegen tárgyak mennyire lehetnek testidegenek és megszokhatók, a különféle allergizáló és stabil fémek a testben, illetve az orvostudományban...stb) majd ehhez jöhetnek a kiegészítések, minek hányféle módja van (szúrások), hány féle ékszer...stb. Ha ezekkel rendelkezel, akkor jön a sterilitás mindenkori megoldásának kérdése, majd az eszközök. (Egy alap szettet 30-40 ezerért össze tudsz állítani, ami fogyó eszköz, ott célszerű megnézned, a márkát-minőséget, illetve a megrendeléseket. Tudnod kell, hogy melyik szúrás mennyi anyagi alapot igényel, illetve ezek alapján, hogy mennyit hozhatsz vissza belőle. (ez már gazdasági ismeretek)

Esetleg még Zagyvai Gábort ajánlhatom, bár őt sem tudom, hogy tanít-e, viszont nagyon profi ő is és Márti is. Még arra készülj fel, hogy ha belevágsz, akkor az első pár év húzós lesz, kevés bevétellel, de ha már nevet szerzel magadnak és ideális nagy vendégkört, akkor már könnyebb lesz, de mellette mindig legyen B terved is ;)

Bár fiatalabb vagyok egy évvel nálad, de ha bármi kérdésed lenne, írj privben bizalommal ;)

2014. ápr. 25. 09:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Fuh. Nagyon szépen köszönöm ezt a sok hasznos információt! Megkeresem őket mindenféleképpen. Már írtam nem 1 szalonnak, de senki nem képes válaszolni. Viszont majd írni fogok neked, ez már biztos. Még 1x nagyon szépen köszönöm a kielégítő választ :)
2014. ápr. 26. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!