Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Industrial piercing alsó...

Industrial piercing alsó része kiszakadt. Továbbiakban?

Figyelt kérdés

Elég vékony az a rész ott nekem, ahová az alsó lyuk menne, ennek ellenére egy nagyon jó piercinges elvállalta. 3-3,5 hónapig tök jól elvolt, aztán egyik napról a másikra hirtelen kezdett vékonyodni, majd egyszer csak kiszakadt. (Ez majdnem 1 éve volt)

A felső részébe tettem egy másik piercinget, hogy ne forrjon teljesen össze, bár most kisebb a lyuk, mint ami industrialhoz kellene.

Tudom, piercertől fogom majd a biztos választ megtudni, de szerintetek ugyanoda vissza lehetne, vagy legalább a környékére abba a fülbe? Vagy nem érdemes a másikba sem, mert nekem ott kicsi a rész, amit egyáltalán ki lehet lyukasztani? Az elején ettől egy picivel jobban lehetett benne a fülemben, majd egy nap ilyen lett: [link] , másnapra már olyan vékony, hogy átlátszott az ékszer szürke színe a bőr alatt... Nem vakargattam, egyszer-kétszer ugyan beütöttem a fejemet, de a fülem csak hozzáért az asztalhoz, ahogy felemeltem a fejemet, nem ott ütöttem be, ahol a piercing volt. Normálisan ápoltam, kezeltem, ha azon az oldalon is aludtam, a fejemet megtámasztottam a karommal, így a fülem a levegőben volt. Mit gondoltok a további lehetőségekről?

2017. máj. 6. 11:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem 1 év után annyira vékony volt a bőr hogy a fekete szár átlátszott, tettünk a felső helyére karikát. Na most vegyél egy 1.6-os ékszert és azt kell valahogy beleoperálni a felső részbe mert az industrial is akkora. Nekem feljebb szúrta és annyira be amennyire lehet, az eredeti lyuk fölé egy olyan 3-4mm-el. [link]

Most ide van szúrva, ha megnézed alatta van egy kis rózsaszín pötty szerű, az a régi helye.

Ha félsz hogy kijön próbáld meg titán ékszerrel, úgy tudom sokkal ritkábban "vándorol" tőle a piercing és gyorsabban gyógyul, beszéld meg a piercerrel hogy mekkora kell és netről szépeket lehet rendelni, nekem is PVD bevonatú titán van, 3 nap után már tudtam aludni rajta.

2017. máj. 6. 12:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ!
2017. máj. 6. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!