Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Industrialtól lehet valami bajom?

Industrialtól lehet valami bajom?

Figyelt kérdés

Már elmúltam 18, de azért szeretném, ha a szüleim is jóvá hagynák a pcimet, de anyum azon aggódik, hogy valami bajom lesz az industrialtól, mivel a fül az akupunktúrás pont (vagy mi a szösz). Szerintetek igaza lehet? Jó helyre mennék csináltatni és mondtam is neki, hogy nem valami analfabéta fogja csinálni, de őt ez nem nyugtatja meg. Gondoltam kiírom, hátha ti tényleg tudtok erről valamilyen információt.

Előre is köszi a válaszokat :)

2014. aug. 1. 18:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is féltem anno ettől, engem is ijesztgettek. De, ha logikusan belegondolok, kb az összes lány ismerősömnek van fülbevalója, sokuknak több is és egyiknek sincs semmi baja az akkupunktúrás pontoktól..szóval igazából nem hiszem, hogy ez valós veszély lenne.
2014. aug. 1. 19:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Én egyet értek az első válaszolóval, szerintem is kicsi az esélye annak, hogy rosszul süljön el. Igazából, nagy mértékben függ attól is, hogyan kezeled, odafigyelsz-e rá. :) Én is odafigyeltem, és nem lett bajom. Az akkupunktúrás pontoktól én is kicsit tartottam tudat alatt, de aztán elhessegettem a gondolatot és csináltattam. Egy csomó olyan helyen (összesen 3-4) van a fülembe piercing, ahol vannak ilyen pontok, de eddig semmit nem tapasztaltam, hogy rossz lenne :))
2014. aug. 4. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!