Minden nap megeszek 1 vagy 2 tábla csokit, lesz bajom?
Figyelt kérdés
Már vagy 5 hónapja minden egyes nap minimum egy tábla csokit eszek meg..de nem hízok egyépként,mellette eszek jó sok más egészséges dolgot..170 cm 48kg vagyok..csak attól félek cukorbeteg leszek de egyszerűen nem bírom ki hogy ne egyek csokit..és lelki bajom sincs egyáltalán..meg sokat eddzek2014. ápr. 4. 19:20
1/6 anonim válasza:
Előbb-utóbb tényleg cukorbeteg leszel, de az biztosan beletelik pár évbe. 1 tábla csoki nem sokban különbözik egy nagyobb péksütitől, azokat is számolni kéne :).
2/6 anonim válasza:
a stressz és a túlsúly + hajlam ami cukorbetegséget vlt ki. én pl évente egy szelet sütit se eszek meg. se csoki se süti. gyerekként imádtam, most meg a hányinger elkap ha ennem kellene valami édeset...
3/6 anonim válasza:
Uristen! Hogy birsz megenni egy nap egy tabla csokit! Nekem 2 hetente egy kocka..max.. Ez nagyon nem egeszseges... Legalabb minimum 70% kakaotartalmu csokit eszel?
4/6 A kérdező kommentje:
imádom nem bírom hogy ne egyem meg..igen szoktam 90% os étcsokit és sima tejcsokit..ilyen mű kakaómassza
hülyeségeket nem szeretem
2014. ápr. 4. 20:04
5/6 anonim válasza:
Mintha csak magamat látnám, kérdező:D Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül, bár bevallom az utóbbi időben én leálltam és elkezdem egészségesebben enni, mert a mi családunkban van hajlam a cukorbetegségre. Most mát hetente csak egy tábla csokit eszem, szerintem neked is kicsit csökkentened kéne a mennyiséget.
6/6 anonim válasza:
Az sajnos egyáltalán nem normális ha ennyire nem tudsz ellenállni. Valami lelki oka biztos van.
Próbálj kekszet,sonkát,túrót,gyümölcsöt enni az is jobb.
Lehet bizonygatni hogy semmi bajod meg nem hízol de hidd el ez nem rövidtávon bekövetkező dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!