Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy kell piercinget szúrni!?!...

Hogy kell piercinget szúrni!?! /Mármint otthon érzésteleníto , normális tu és vezeto nélkul! / Akinek van ebben tapasztalata tudna segíteni?!

Figyelt kérdés
Van már egy csomó pc-m, amit piercinges csinált, de magamnak nem merek szúrni /illetve csak fulbe, de oda porcba is/. A tobbit valahogy nem merem. (Illetve amit sikerult átszúrnom, azt sem tudtam berakni.-valahogy ehhez béna vagyok, de a fájdalmat bírom, illetve szinte nem is érzem!) Tudna nekem valaki segíteni, hogy hogyan csináljam?! /Nincs se ehhez való tum,se vezetom, se lidokainom vagy hasonló érzéstelenítom./Vagy ezek nélkul nem is lehet?! Pl. egy horgolótu nem jó erre a célra?! Koszi elore is a normális, èrtelmes válaszokat!!

2016. szept. 6. 17:27
 1/2 anonim ***** válasza:
81%

[link]

Láttál te már horgolótűt? Nem hegyes. A varrótű valamennyire igen, de szerintem nem elég vastag. Egy patikai tű kb 60Ft, szerintem jobban jársz ha veszel egyet, de a piercer tű is max 200Ft.

2016. szept. 6. 21:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszi
2016. szept. 7. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!