Essence gel nails at home starter kit vélemény? Mennyire használható? Olyan mint egy normális gél lakkozás? És mennyire éri meg?
Figyelt kérdés
2013. nov. 30. 09:33
2/3 anonim válasza:
Az a legjobb, hogy már a posztban, amit linkeltél elrontotta az egészet a csaj és még le is fényképezte, kifolyt a zselé a köröm mellé, a bőrre, ez nagyon nagy hiba, ettől fog felválni az egész és lejönni a körméről a cucc és ez még a jobbik eset, rosszabb, ha felválik és fent marad, mert minden kézmosásnál alá kerül a víz és begombásodik, algásodik a köröm. Nem szórakoznék ezzel otthon, mert nem annyira könnyű megcsinálni, viszont kuponos oldalakon találhatsz nagyon olcsón gel lakkozást, vagy marad a körömlakk, abból is lehet tartósat venni.
3/3 anonim válasza:
nekem megvan és nagyon szeretem, most is rajtam van, elsőre is nagyon jól sikerült, és elég tartós+ bármilyen lakkal lehet használni és lehúzható alapja van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!