A kis mellűek miért viselkednek így a nagymellűekkel szemben?
Értem ezalatt, hogy: pl itt ezen az oldalon is, ha nagyobb mellről van szó, egyből már jön egy kismellű, aki leírja, hogy milyen elégedett a kis mellével, majd eztán elkezdi fikázni a nagy mellett, hogy mert az úgyis lóg, vagy lógni fog. -Hát legyen akkor boldog vele, isten pá. De miért kell akkor bántani a nagy mellűeket?(Nyilván mert nem is elégedett magával)
Vagy tipikus eset, hogy kismellűek egyszer fikáznak egy lányt, akinek nagy melle van, hogy fúú, ő neki nem kell, mert legalább az övé nem lóg, meg stb. Máskor meg szinte epekednek hogy nagyobb mellük legyen. Ezek tipikus esetek.
Ha önbizalomhiányos, vagy komplexusos a kis mérete miatt, attól még nem kell a másik oldalt súlytani, kivetíteni rá a saját komplexusait.
Nekem pl nagy mellem van, elégedett vagyok velük, és soha nem szóltam egy rossz szót sem a kismellre.
Mindkettő genetikai adottság, hülyeség bármelyik csesztetni valakit. Mégis sokkal gyakoribb, mikor a kisebbel rendelkezők fikázzák nagyobb mellű nőket, fordítva igen ritka.
10.45-nek: ez az :)
és még mindig nem veszi észre...
Ha nem veszed zaklatásnak, írnék neked privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!