A kis mellűek miért viselkednek így a nagymellűekkel szemben?
Értem ezalatt, hogy: pl itt ezen az oldalon is, ha nagyobb mellről van szó, egyből már jön egy kismellű, aki leírja, hogy milyen elégedett a kis mellével, majd eztán elkezdi fikázni a nagy mellett, hogy mert az úgyis lóg, vagy lógni fog. -Hát legyen akkor boldog vele, isten pá. De miért kell akkor bántani a nagy mellűeket?(Nyilván mert nem is elégedett magával)
Vagy tipikus eset, hogy kismellűek egyszer fikáznak egy lányt, akinek nagy melle van, hogy fúú, ő neki nem kell, mert legalább az övé nem lóg, meg stb. Máskor meg szinte epekednek hogy nagyobb mellük legyen. Ezek tipikus esetek.
Ha önbizalomhiányos, vagy komplexusos a kis mérete miatt, attól még nem kell a másik oldalt súlytani, kivetíteni rá a saját komplexusait.
Nekem pl nagy mellem van, elégedett vagyok velük, és soha nem szóltam egy rossz szót sem a kismellre.
Mindkettő genetikai adottság, hülyeség bármelyik csesztetni valakit. Mégis sokkal gyakoribb, mikor a kisebbel rendelkezők fikázzák nagyobb mellű nőket, fordítva igen ritka.
szerintem ez egy halálosan fölösleges vita.
vannak szép kis mellek vannak szép nagy mellek.
van akinek nem tetszik a nagymell van akinek nem tetszik a kicsi. ilyen egyszerű :) ez olyan mint mikor valaki leszól egy cipőt az utcán, hogy "juj ez nekem nem tetszik csúnya" arra igazából még sincs felháborodva senki, vagyha aztmondja valaki egy másik ember arcára, hogy szerinte nem szép mások szerint meg igen :) tök egyszerű.
elkell fogadni, hogy vannak olyan férfiak akiknek nem imponál a kissebb és akiknek pedig a nagy nem. és szerintme teljesen mindegy kinek mekkora amég jól néz ki melltartó nélkül. egy kis mell is lehet egy kipukadt lufi, a nagy is.
utolsónál a pont, csak sajnos a többi ezt nem érti meg :D ha nektek nem lenne komplexusotok, eleve nem íródott volna meg ez a kérdés, és nem a "bunkó kismellűek"-re lenne fogva az egész.... ennyi
amúgy a "75-ös IQ-jú bunkó komplexusos" voltam... :D
Pont ez az, hogy én NEM szoktam megjegyzést tenni mások mellére. Pláne nem bántót... Én is azért tettem fel a kérdést, hogy mi ennek az értelme...
(Üdvözölve vagy megint 75-ös IQ-jú lány örülök, hogy még mindig vágod. :D)
És nem azt mondtam, hogy a kismellűek nem kapnak megjegyzést: "Mégis sokkal gyakoribb, mikor a kisebbel rendelkezők fikázzák nagyobb mellű nőket, fordítva igen ritka."
Ezt írtam, az én ismerőseim alapján. Tudom, hogy az is kap hideget-meleget, de azért nézd meg, nem a nagyobb mellűektől, hanem max a retardált suttyóktól, akik amúgy is bunkók...
Amúgy szerintem az egész a tiszteleten múlik. A másik ember tiszteletén, nyilván neveltetés kérdése is.
:D ma 12:43- Mondasz valamit:
Na jó, ennyire nem sarkítjuk azért ki. :D Attól, hogy itt most 1 nem épp okos valaki írt, a többi-különösen 1-2 válaszoló - akinek szintén kicsi van, nagyon értelmes válaszokat adott, és szimpatikus is!
Meg persze, értem én, hogy mindenkinek a maga "baja" a nagyobb. Ez mindig is így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!