Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért a "kislány testalkat" a...

Miért a "kislány testalkat" a szép?

Figyelt kérdés

Sokan "ledebellázzák" a kicsit kerekebb nőket, mint pl:

[link]

[link] (jobboldal!)

Mert a nőknek 16-25 között így kéne kinézni, és a többség így is néz ki:

[link]

[link]

[link]

Értem én, hogy nagyon szép, szerintem is az, sokkal szebb, mint a fentiek, csak azt nem értik sokan, hogy ez genetika. Erre születnek. Nem kéne bántani azt, aki nem ezt az alkatot örökölte

2017. okt. 18. 18:13
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Én olyan vagyok, mint az alsó és bekem is folyton beszólogatnak miatta. Már rohadtul unom, hogy nap mint nap jönnek "Szoktál enni?", "Anorexiás vagy?" kérdésekkel és kőzben elborzadva néznek, hogy "Jaj, de sovány vaaagy". És akkor még a deszka, csontkollekció és társai nem is voltak. Pedig mit meg nem adnék érte, ha végre sikerülne elérnem mondjuk az ötven kilót, de nem. Ha megvan a 45, akkor jön egy jó kis hányós betegség és félévem oda. Mindenkit lehet piszkálni valamiért. Legyen szó testalkatról, hajról, származásról, vallásról, stílusról. Bármilyen vagy, valaki úgy is jön és beléd köt. Az emberek már csak ilye jöindulatúak egymással.
2017. okt. 18. 20:20
 22/28 anonim ***** válasza:
Bocsi a hibákért, telóról írtam😊
2017. okt. 18. 20:22
 23/28 anonim ***** válasza:
Olyan alakom van, mint a legelső linkeden lévő lánynak. Soha nem mondták még rám, hogy debella. Büszke vagyok az alakomra, elégedett vagyok vele. 28N
2017. okt. 18. 20:52
 24/28 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag megszakadhatsz, akkor sem fogsz tudni mindenkinek megfelelni. 160 cm, 41 kg vagyok, én is kapom nap, mint nap a beszólásokat. Ne törődj másokkal, egyszerűeb fogadd el magad olyan alkattal, amivel jól érzed magad a bőrődben.
2017. okt. 18. 22:46
 25/28 anonim ***** válasza:
21-est teljes mertekben adom!!! Pedig nekem meg viszonylag nagyobbacskak is a melleim, (70/C-D) de persze igy is "elol deszka, hatul lec", "eszel te rendesen?", "csontokkal a kutyak jatszanak", vagy eppen utcan odakiabalva, hogy "csontos p*na", vagy kaptam mar meg azt is, hogy engem meg megb*ni se lehet rendesen, mert kiszurja a hasamat a fsz.... kapjuk mi is az ivet rendesen, ne aggodj!
2017. okt. 18. 23:08
 26/28 anonim ***** válasza:

A "sokak által ledebellázott típus" is jó, meg az alsók is!!!!

Momo

2017. okt. 19. 08:32
 27/28 anonim ***** válasza:

Én is egyetértek a 21-el.

Én teljesen olyan vagyok, mint az alsók és folyamatosan mondogatják, hogy ez nem egészséges és kórosan sovány vagyok, pedig eszek rendesen.

Nem lehet mindenkinek megfelelni, ha vékony vagy, akkor anorexiás, ha meg van rajtad mit fogni, akkor duci. Mindig találhatnak valamit, amibe beleköthetnek.

2017. okt. 19. 14:11
 28/28 anonim válasza:

egyáltalán hogy lehet 16 -25 éves kategóriáról beszélni?????

A 16 éves még gyerek, a 25 éves már nő.

2017. okt. 19. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!