Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért a "kislány testalkat" a...

Miért a "kislány testalkat" a szép?

Figyelt kérdés

Sokan "ledebellázzák" a kicsit kerekebb nőket, mint pl:

[link]

[link] (jobboldal!)

Mert a nőknek 16-25 között így kéne kinézni, és a többség így is néz ki:

[link]

[link]

[link]

Értem én, hogy nagyon szép, szerintem is az, sokkal szebb, mint a fentiek, csak azt nem értik sokan, hogy ez genetika. Erre születnek. Nem kéne bántani azt, aki nem ezt az alkatot örökölte

2017. okt. 18. 18:13
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Köszi, 9-es, hogy 10 évvel korábban halok majd, mert nem 45kg vagyok, hanem 57kg -.-
2017. okt. 18. 18:20
 12/28 anonim ***** válasza:
79%

Pont ellenkezőleg látom, a kislányos testalkatot vetik meg a férfiak.

Mellett, feneket akarnak fogni, amit egy vékony lányon nem tudnak megtenni.

Én ezt a 40 kilómmal biztosra állíthatom neked!

Más mindent megadna azért, hogy legyen rajta egy kis husi, hogy legyen mit fogni...

2017. okt. 18. 18:22
 13/28 anonim ***** válasza:
22%
Nem igaz az állításod, a 16-25 éves lányok/nők általában nem úgy néznek ki, mint a második csoport tagjai. Szerencsére. Nem hiszem, hogy a férfiak többsége számára ők lennének a nyerők.
2017. okt. 18. 18:22
 14/28 anonim ***** válasza:

De ne is haragudj, de benned a hiba kérdező.

Sok férfi azt mondja köztük én is, hogy a felsők jönnek be nekünk.

Persze lehet sokak vannak, akiknek az alsók.

De kérdem én. Egy pasi nem lesz elég neked majd, aki imádja a tested is majd? Az összes kell, hogy téged akarjon? :D

2017. okt. 18. 18:23
 15/28 anonim ***** válasza:
érdekes, hogy te ezzel találkozol :D én genetikailag vagyok vékony, de nem az a csontsovány mint a képeken, mert fenekem és mellem is van. Nem hatalmas, de mondjuk C-s mell, és ahhoz illő fenék. Ezzel szemben mindig megkapom, hogy milyen vékony vagyok, és most még mintha fogytam is volna, pedig egyszerűen nem mozdul a súlyom, 55-57 vagyok akkor is ha megszakadok. Gyerekem is van, ez még rátesz egy lapáttal, hogy sokak szerint már illene nagyobb méretekkel rendelkezni. De azt hiszem simán csak előnytelen ruhákat hordok, ami azért van, mert nagyon izzadós vagyok, és nem szeretem a testhezálló dolgokat. Na szóval ennyit az érem két oldaláról, mindenkit szapulnak :) fogalmam sincs mi kell hozzá, hogy ne :D
2017. okt. 18. 18:24
 16/28 A kérdező kommentje:

Nem. De elég lenne, ha nem kapnék sértő megjegyzéseket arra, miért nem tudok olyan vékony lenni, mint a többi korombeli, miért kellett ilyen fiatalon megasszonyosodni, mint egy 40-es...

De lehet, ezeket nők írják, nem tudom...

2017. okt. 18. 18:25
 17/28 anonim ***** válasza:
29%

A fenti két nő sokkal jobb nő, mint az alsó deszkák.

Viszont ezen a képen a bal oldali az igenis ronda:

[link]

És ez qrvára nem genetika, mert a kép is azt bizonyítja, ha kicsit is odafigyel valaki arra, hogy mit zabál és mellette rendszeresen sportol, akkor bitang jó nő lehet belőle, tök mindegy, milyen alkata van genetikailag.

2017. okt. 18. 18:27
 18/28 A kérdező kommentje:

Senki nem kérdezte, hogy néz ki a baloldali.

De mint látod, olyanra, mint a második csoport ő sem tudott lefogyni, szóval csak létezik genetika

2017. okt. 18. 18:29
 19/28 anonim ***** válasza:
De nem is kell annyira lefogynia, elhiheted nekem, hogy a férfiak minimum 90%-a szerint a felső két képen szereplő csajok ezerszer vonzóbbak szexuálisan, mint az alsó képeken lévő csajok.
2017. okt. 18. 18:35
 20/28 anonim ***** válasza:
25%

Nem az a lényeg, hogy hány kiló vagy, hanem hogy mennyi zsír van a testeden, mert egészségtelen. Érted? 50 kilósan is lehetsz duci, ha 60 centi magas vagy.

2017. okt. 18. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!