Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen testalkat még átlag, vagy már tekinthető vékonynak?
A középső egy átlag elől-hátul vágódeszka sovány alkat.
Az elsőn a bal oldali minden, csak nem átlag.
Az utolsó már mondhatni,csinos.
Akkor inkább csak az elsőt nézzétek, az van a legközelebb ahhoz, amire gondolok (már csak a mellmérete miatt is)
Csak nagyon nehéz volt képet találni ilyesmi alakról, ami nem nagyon photoshoppolt, és nem szilikon
Első bal igen jól néz ki, de szerintem nagyon nem 170/56-57 arány, ha 170 cm, ahhoz inkább lehet 63 kg körül. És nem vékonynak nevezném, kifejezetten csinos, nőies testalkat.
A többi szvsz kicsit vékonyabb, mint kellene.
Ha harminc körül vagy, tökeletes a bal első, vékonyabb az átlagnál.
Ha húsz környékén mozogsz, simán átlagos, megasszonyosodott testalkat(fiatalon így hívják, ha idősebb vagy ez a nőiesen telt), 16-25ig úgy néz ki a legtöbb lány, mint az első kép utolsó kettője.
Nem tehetek róla, hogy ilyen az alkatom. Meg nagyon ellene se.
Hiába van lapos hasam, vékony derekam, ha a mellem nagy (70D-E), abból le se tudok fogyni, felesleg meg nincs rajtam.
57kg vagyok
25 körüli amugy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!