Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen testalkat még átlag, vagy már tekinthető vékonynak?
A bal első csaj nem a csontjai hanem a testén lévő zsír miatt teltebb a másik kettőnél. Ezt le lehet adni edzéssel és diétával.
Amúgy én pl nem vagyok magas, csak 170, mégsem kesergek azon, hogy a lábaim nem olyan hosszúak, mint a modelleknek.
A személyiségeden változtass, mert ha azt nézed mi nem vagy, nagyon boldogtalan leszel.
Én nőni már nem fogok, viszont a te alakod nem végleges. Ha nagyon zavar, hogy a bal elsőre hasonlítasz, és nem a 3.ra, akkor fogadj személyi edzőt és tartsd be amiket mond.
Nem is tudom amúgy hogy gondolod, hogy mellből nem lehet fogyni, hisz a nagyrésze zsír. Láttál te már nagymellű anorexiást?
Ugyanúgy le lehet onnan is fogyni, ha akarsz, mint fenékről vagy hasról.
Egy csomó férfinak megfelel az alakod, azért nem vagy elégedett, mert nem vékonynak hívnak vagy sokan vékonyabbak nálad?
Mert akkor komoly gondjaid vannak és pszichológushoz fordulj, ne személyi edzőhöz.
Nem szeretnék a 3-ra hasonlítani. És valóban nem tudok mellből fogyni, van, aki nem tud.
50kg volt a legalacsonyabb súlyom, 19 évesen, 65D mellmérettel.
Csak azért érdekelt, mert élőben mindenki vékonynak szokott nevezni, nem teltnek.
Mellesleg 170cm már magas egy nőnél, ponthogy onnan és attól felfelé tekinthető valaki magasnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!