Miért a "kislány testalkat" a szép?
Sokan "ledebellázzák" a kicsit kerekebb nőket, mint pl:
[link] (jobboldal!)
Mert a nőknek 16-25 között így kéne kinézni, és a többség így is néz ki:
Értem én, hogy nagyon szép, szerintem is az, sokkal szebb, mint a fentiek, csak azt nem értik sokan, hogy ez genetika. Erre születnek. Nem kéne bántani azt, aki nem ezt az alkatot örökölte
Nekem mondjuk tetszik az első 2 linken lévő alkat is amit kiraktál.
Főleg az első, az a kép nagyon ott van.
Az első és a második jobboldali ugyanaz az alak kb. Akkor hogy lehet az egyik jó, a másik meg nagyon hájas?
A jobboldali kép számít csak
Mert ki bántja őket? Nekem speciel pont az első kategóriát képviselő hölgyek jönnek be inkább, de akkor se bántok senkit azért, mert nem jön be. Legfeljebb nem jövök vele össze.
A kérdésed pedig értelmetlen. "Miért a "kislány testalkat" a szép?" és meg is válaszolod magadnak "Értem én, hogy nagyon szép, szerintem is az, sokkal szebb, mint a fentiek". Ez innentől kezdve nem ebbe a kategóriába tartozik, hanem filozófiai kérdés, hogy miért látunk valamit össztársadalmi szinten szebbnek, mint a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!