Nagymellű lányok: titeket zavar sport közben a kebletek?
Figyelt kérdés
2017. szept. 27. 21:00
2/15 anonim válasza:
Nem olyan nagy a mellem,kozepesnek mondanam,de meg sportmelltartoban is tud ugralni:D
3/15 anonim válasza:
Nem különösebben. Legfeljebb kívülről tűnik viccesnek pl.: a hasprés, mikor csinálom. Másnál nem zavar. Kell egy jó sportmelltartó és jó melltartók, ennyi!
4/15 anonim válasza:
Engem nem. De ez igazából mell kérdése. Nekem egy jó sportmelltartó tökéletes. De azoknak, akiknek pl nagyon nagy méretű lógós mellük van, azoknak már abban is lehet kényelmetlen.
6/15 anonim válasza:
#5: ha van barátod, és most itt lenne, szerintem ezerrel tiltakozna :D
7/15 anonim válasza:
engem nem, de melltartó azért van rajtam mindig
8/15 anonim válasza:
Engem is zavartak a nagy melleim, pedig nem lógtak. Voltam mellkisebbítő műtéten, D kosárból B kosár, sokkal jobb így, nem ugrálnak.
9/15 anonim válasza:
Ha van rajtam két profi sportmelltartó akkor semmi gond.
10/15 anonim válasza:
Mindenképpen tényező a sportolásnál, sportmelltartó+szoros top és így már elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!