Van itt valaki bulimiás? Hogyan tudtatok leállni, és ha sikerült, utána visszajöttek a kilók?
Én is bulimiás voltam két éve, de nekem sikerült kigyógyulnom.
Megállni egyik napról a másikra megtudtam. Egyszerű volt az oka: láttam édesanyámat szenvedni és sírni amiatt, hogy a lánya mit tesz magával. Megszakadt a szívem és eldöntöttem, hogy soha többé nem okozok neki ilyen fájdalmat azzal, hogy bekattanok és elhitetem magammal, hogy kövér vagyok, amikor már csak 49 kiló voltam 180 cm-esen.
Nekem a kilók lassan, de visszajöttek. Hozzá kell tennem, hogy nekem kellett is felszednem, különben elfogytam volna. :)
A mai napig az étkezéssel foglalkozom, már hobbym lett az egészséges étrend és ilyen irányban tanulok is tovább (dietetika).
Ha nem szeretnéd, hogy visszajöjjenek a kilók, akkor étkezz egészségesen, sportolj és legyél kiegyensúlyozott.
Érdemes leállni a hánytatással, mert csúnya következményei lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!