Utálom az orromat! Olyan ocsmány alakja van, és folyton piszkálnak miatta. Mit tegyek?
Kampós orrom miatt folyton kapom a megjegyzéseket.Sosem mondták rám hogy csúnya vagyok,csak az orromra.Már több mint 4 éve nincs önbizalmam.Csak erre panaszkodom magamon,de erre nagyon,és amikor már kezdek nem figyelni rá,akkor ismét megbántanak vele.Ezért is lettem nyilvánosságban csendes,és visszahúzódó.Mert azt gondolom,hogy mindenki így lát engem.Csúnyának.
Ha valakit érdekel,akkor írjon privátot,és küldök képet.
17/L
Én se szeretem az orromat, de túltettem magam rajta. Elfogadtam, hogy SENKI sem tökéletes, és az meg baromi szánalmas, ha valakit azért fikáznak, mert egy testrésze nem szép.
Küldhetsz amúgy képet
Persze könnyű mondani,hogy ne érdekeljen,de tényleg nem kéne. Nekem is volt nagy orrú ismerősöm,de attól még nem volt csúnya. Ettől még lehetsz szép.
Ne hagyd,hogy beszóljanak,pláne azt,hogy lássák,hogy ez szíven üt. Kezdj el te magad viccelődni vele.
Cyrano is megmondta,hogy "Magamat kigyúnyolom ha kell,de ha más mondja nem tűröm el" és neked nem lehet akkora,mint neki:)
Megnézlek,ha akarod,de ugyanúgy ezt mondom,szrd le.
Elég szánalmas, hogy az orrod miatt piszkálnak.
Egy csomó "nagy orrú" lány ismerősöm van, akik után futnak a fiúk, tehát emiatt ne szomorodj el. Attól még lehet szép arcod.
Feltalálták már az orrplasztikát is, ha ennyire utálod ezt magadban, és tényleg emiatt nincs önbizalmad. Csak fel a fejjel! Ez a legkisebb dolog, amiért önbizalomhiányban kéne szenvedned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!