Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ciki ennyi idősen 170 cm-nek...

Ciki ennyi idősen 170 cm-nek lenni? :S 13/L

Figyelt kérdés

Nagyon utálom hogy ilyen magas vagyok ráadásul vékony is és úgy nézek ki mint egy oszlop :'(

Sok ismerős mnegkérdezi hogy "nahát mekkorát nőttél" vagy "meddig akarsz még nőni?". Persze nem rossz indulatból mondják de nekem nagyon rosszul esik, hogyha elfelejtem is akkor valakiki mindig felhozza. :( Az osztályban én vagyok a legmagasabb..ez még egy lapáttal rátesz mert kellemetlenül érzem magam, főleg hogy a legtöbben vállamig érnek...

2010. máj. 21. 17:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Te figyelj csak, ha csinos vagy, vagy érdekes az arcod, és vonz a téma, akkor tényleg elkezdhetnél modellkedni. POnt jó korban is vagy hozzá, még akár topmodell is lehetsz:)

Amúgy semmiképpen nem ciki, a modellkedést is azért írtam, mert ha már ilyen szép magasra nőttél, próbálj meg profitálni belőle.:) De ha nem is vágsz bele, ha idősebb leszel, mindenképpen örülni fogsz, hogy szép magas vagy.:)

2010. máj. 23. 12:59
 12/16 anonim ***** válasza:
Én is magyas vagyok és az egész osztályom tele volt 165 körüli csajokkal. Ott nekem is kínos volt, most viszont már fel se tűnik, hozzászoktam. Van egy csomó dögös ruha ami nem néz ki jól egy alalcsony lányon, ez mindig megvigasztal. Pláne most az egyetemen van egy csomó nálam magasbb csoporttársnő, úgyhogy én vagyok az átlag.
2010. máj. 23. 16:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Én is 13 éves vagyok, és ugyanekkora, és egyáltalán nem zavar. Mellesleg 11 éves korom óta ekkora vagyok, és soha sem szégyelltem és nem is bántottak miatta. Én az ilyeneket bókoknak vettem. A lényeg: Egyáltalán nem ciki, inkább előny! :)
2010. máj. 23. 21:43
 14/16 anonim válasza:

éhát én érlek szépen 180 cm vagyok:)

13 évesen voltam 173 kb.

iiiszonyat utáltam,néha még most is képes vagyok ezen bőgni...

De a jobb napjaimban meg képes vagyok magassarkúban suliba menni,és élvezni hogy minden magas pasi megbámul,és általában nem úgy néznek rám mint egy felhőkarcolóra amit a mérete miatt néznek csak meg...

Ez van,változtatni nem tudsz rajta.

Élvezd a jó oldalát, a magas fiúk észrevesznek,a modellkedés, kitűnsz, nem takar be az előtted ülő feje a moziban(hacsak nem magasabb:P) stb stb...

Sorolhatnám még, de felesleges, egyszer te is rájössz, mint én, hogy vannak jó oldalai is.

Persze,sokan fikáznak,de kik?!

Csak a pinduri 160 centi alattiak..olyankor állj föléjük és szerintem befogják fogni...

P.s:am fehér cipőben állítólag alacsonyabbnak tűnsz.

16/L

2011. febr. 3. 22:02
 15/16 anonim válasza:
22:02 voltam,bocs a 100000 helyesírási hibáért x) :)
2011. febr. 3. 22:03
 16/16 anonim ***** válasza:

Mér, ha azt monjuk, ciki akkor levágsz a lábadból 10 centit?

Olyan dolgokon parázz, amiken tudsz változtatni.

2011. febr. 3. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!