Ciki ennyi idősen 170 cm-nek lenni? :S 13/L
Nagyon utálom hogy ilyen magas vagyok ráadásul vékony is és úgy nézek ki mint egy oszlop :'(
Sok ismerős mnegkérdezi hogy "nahát mekkorát nőttél" vagy "meddig akarsz még nőni?". Persze nem rossz indulatból mondják de nekem nagyon rosszul esik, hogyha elfelejtem is akkor valakiki mindig felhozza. :( Az osztályban én vagyok a legmagasabb..ez még egy lapáttal rátesz mert kellemetlenül érzem magam, főleg hogy a legtöbben vállamig érnek...
Te figyelj csak, ha csinos vagy, vagy érdekes az arcod, és vonz a téma, akkor tényleg elkezdhetnél modellkedni. POnt jó korban is vagy hozzá, még akár topmodell is lehetsz:)
Amúgy semmiképpen nem ciki, a modellkedést is azért írtam, mert ha már ilyen szép magasra nőttél, próbálj meg profitálni belőle.:) De ha nem is vágsz bele, ha idősebb leszel, mindenképpen örülni fogsz, hogy szép magas vagy.:)
éhát én érlek szépen 180 cm vagyok:)
13 évesen voltam 173 kb.
iiiszonyat utáltam,néha még most is képes vagyok ezen bőgni...
De a jobb napjaimban meg képes vagyok magassarkúban suliba menni,és élvezni hogy minden magas pasi megbámul,és általában nem úgy néznek rám mint egy felhőkarcolóra amit a mérete miatt néznek csak meg...
Ez van,változtatni nem tudsz rajta.
Élvezd a jó oldalát, a magas fiúk észrevesznek,a modellkedés, kitűnsz, nem takar be az előtted ülő feje a moziban(hacsak nem magasabb:P) stb stb...
Sorolhatnám még, de felesleges, egyszer te is rájössz, mint én, hogy vannak jó oldalai is.
Persze,sokan fikáznak,de kik?!
Csak a pinduri 160 centi alattiak..olyankor állj föléjük és szerintem befogják fogni...
P.s:am fehér cipőben állítólag alacsonyabbnak tűnsz.
16/L
Mér, ha azt monjuk, ciki akkor levágsz a lábadból 10 centit?
Olyan dolgokon parázz, amiken tudsz változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!