Nagyon utálom hogy ilyen magas vagyok ráadásul vékony is és úgy nézek ki mint egy oszlop :'(
Sok ismerős mnegkérdezi hogy "nahát mekkorát nőttél" vagy "meddig akarsz még nőni?". Persze nem rossz indulatból mondják de nekem nagyon rosszul esik, hogyha elfelejtem is akkor valakiki mindig felhozza. :( Az osztályban én vagyok a legmagasabb..ez még egy lapáttal rátesz mert kellemetlenül érzem magam, főleg hogy a legtöbben vállamig érnek...
Nekem is van egy ilyen osztálytársam, magas és nagyon vékony, de nézd a jó oldalát, ahogy ő is tette.;)
elmehetsz modellnek.:D
szerintem egyáltalán nem ciki.:D
2010. máj. 21. 17:40
2/16 anonim válasza:
Szerintem sem ciki, én meg alacsony vagyok, szeretnék annyi lenni,mint te :)
2010. máj. 21. 17:42
3/16 anonim válasza:
De jó neked! Utálom, hogy alacsony vagyok, cseréljünk! :)
2010. máj. 21. 17:49
4/16 anonim válasza:
Igen, ásd el magad..
Jaj, ilyen hülye kérdést.. És ha ciki is, mit tudsz vele kezdeni? Egyébként nem az..
2010. máj. 21. 17:49
5/16 anonim válasza:
Basszus! Nem!
én vagyok a ciki, mert 26 éves létemre még mindig csak 162 cm vagyok:S
2010. máj. 21. 19:01
6/16 anonim válasza:
én 178cm vagyok és nem zavar, kivéve ha azokkal a rossz dumákkal jönnek amiket te is mondtál :D
13/L
2010. máj. 21. 22:54
7/16 anonim válasza:
Na nézd... Őszinte leszek: ha látok az utcán egy csajt aki azért elég magas, akkor TALÁN kicsit megnézem, de nem az ilyen 170cm körülieket, hanem a feltűnően magasakat. Te a 170 cm-del nem vagy olyan hű de magas, csak a korosztályodhoz képest. Lehet, hogy már nem is fogsz tovább nőni, max pár centit. Én 168cm vagyok 20 évesen. Szívesen lennék magasabb pár centivel, de így is megvagyok. És akiket megnézek a magasságuk miatt, azokat sem azért, mert "fú, de gáz, hogy ekkorára nőtt" mert ez tök értelmetlen... Hanem csak mert furcsa, megakad rajta a szemem, de közben semmi negatívra nem gondolok. Max sajnálom a tényleg magas srácokat a buszon, hogy alig férnek el.
2010. máj. 21. 23:22
8/16 anonim válasza:
Barátnőm is 13 évesen pont 170 cm volt, akkor nagyon zavarta, mert a fiú aki tetszett neki jóval alacsonyabb volt nála, ezért a fiú szóba se állt vele. Most már a fősulin is túl vagyunk és a lány még mindig 170 cm. Idejekorán megnőtten a végleges magasságodat, ennyi. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!