Anunimusz2002 kérdése:
Nagyon durva egy lánynál a 182 cm magasság?
Figyelt kérdés
Nagyon sok önbizalomhiányt okozott nekem ez az elmúlt időszakban. Akárhogy próbálom elfogadni,nem megy..
Nem látom benne a jót :/
Persze az is lehet hogy valójában csak túlzok ,és csak én látom ezt így.
Ezért lennék kíváncsi a ti véleményetekre is,előre is köszönöm :))
2017. júl. 12. 00:17
11/16 anonim válasza:
Gondolj a kosárlabdázó nőkre, és sokkal jobban leszel. :)
Van egy 195 centis barátnőm, és szinte szomorú vagyok amiért én "csak" 180 vagyok. Minden csak nézőpont kérdése.
12/16 anonim válasza:
182 cm még nem magas ;) 180 körül közepes a magasság szerintem 190 től már magas lennél :) Szerintem totál rendben van, én is 182 cm vagyok de egy lánynál elsősorban nem a magasság a legfontosabb nálam, amíg nem annyira eltérő :)
13/16 anonim válasza:
Pacsi! Szerintem légy büszke a magasságodra! Nem a magasság határoz meg téged! :)
14/l 184cm(eddig, de 14 évesen mit mondjak xD)
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek cukik vagytok ;) <3
2017. júl. 30. 13:32
15/16 anonim válasza:
Sziaa. Nem tudom mennyi idős vagy de én 14 és így 181 cm-er szintén lány. De én se szeretném tovább nőni de lehet fogok még egy kicsit. De sztm egyáltalán nem gáz ha egy lány ilyen magas. Engem is csugoltak pl. Hegyomlás, torony stb. De mostmár ezeken csak nevetek. Bizom benne h sikerül majd elfogadnod magad olyannak amikyen vagy. ;)
16/16 TXCowboy válasza:
Férfiak többsége a pici, gyermek méretű nőkre buknak, szóval nem lesz könnyű dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!