Ez a szandál nyárra nagyon durva lenne?
[link] Prod? Emcs0=3&emcs1=Produktdetailseite%252C%2520Kunden%2520kauften%2520auch&emcs2=00008001295025&emcs3=00008001295024
(Tudom, a vastag sarok meg talp sok ember szerint ronda, nekem viszont évek óta a stílusomhoz tartozik az ilyesmi, és most örülök hogy divatba jött mert így elérhetőbbek hasonló darabok, nem kell végre külföldről rendelnem) Ennyire magas (11 cm) sarokkal még nem volt dolgom, átlag 6-7 centiket hordok. 170 cm vagyok, nevetséges lenne? Vékony vagyok, valamennyire izmos is, 49-50 kg. Szeretem ezeket a robosztus cipőket, de van egy határ, szóval ha nagyon röhögnének rajtam inkább lemondok róla mert sajnos nem tudom a végletekig figyelmen kívül hagyni a környezetem véleményét. Mivel online lehet csak rendelni, üzletben nincs ezért dilemmázok mert jobb lenne látni, felpróbálni, stb... nem tudom megrendeljem-e.
22 vagyok
Jesszusom, azt hittem, hogy vmi vad csukát linkelsz be. :)
Hát ezt simán fel lehet venni utcára is. Farmerrel, szoknyával. Rövid farmerrel is. Ugye függ attól, hogy milyen felsőt, táskát veszel hozzá.
A 170 centidhez is simán.
Nem is értem, mit golyózol rajta.
Felpróbálod, tetszik, megveszed.
Utolsó előtti, köszi! Igazából csak azért problémázok mert nem tudom felpróbálni : ) Az üzletkereső szerint nincs a közelben elérhető. Szóval már csak online lehet rendelni. Szerettem volna magamon is látni milyen. Van pár extrémebb darabom, szóval egyébként már hozzászoktam valamennyire ha furán néznek, csak azok nem ilyen magasak ugye, és így már jobban kitűnnék mint a 6-7 centisekben. De egyébként lehet meg fogom venni, mikor máskor, ha nem fiatalon hordjon az ember ilyesmit...
Utolsó: megértem én azt ha valakinek nem tetszik, ez van, ízlések és pofonok. Csak ezt ne köpje az arcomba senki ha kimegyek az utcára, mert mások kedvét lehúzni rosszindulatú megjegyzésekkel már nem az a kategória, mikor valaki magában megjegyzi hogy úristen de ronda cipő.
6. vagyok
"mikor máskor, ha nem fiatalon hordjon az ember ilyesmit... "
Khm. 39 évesen simán felvenném, ha nem lenne két kicsi gyerekem, aki után futkároznom kell. :)
Van pár magassarkúm, az most elég, úgyis legtöbbször edzőcipőben vagyok (bringával is alig érem utol őket), vezetni ilyenben meg nem túl praktikus.
És én 175 cm vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!