Anunimusz2002 kérdése:
Szerintetek nagyon durva? Márciusban töltöm a 14-et, és már 181 cm-vagyok. Egyre kevesebb az önbizalmam, és egyszerűen utálom ezt a magasságot. :cc
Figyelt kérdés
2015. nov. 21. 21:43
1/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem durva.:) Meg szerintem olyan nincs, hogy durva magasság. Jó persze a több mint 2 méte az már az egy kicsit. De ennyi idősen a 181 az nem :) Gondolom az van nálad, hogy hamar fejlődsz, de így szerintem már elérted a max magasságot, szóval nyugi ettől magasabb nem leszel. Az önbizalmad ne a magasság határozza meg. Én is magas vagyok de már megszoktam. 14 évesen kb 175 cm vagyok. De az osztályomban van nálam magasabb lány. :) és van egy csomó előnye a magasságnak is. És hidd el a fiúk közül azért sokan magasak, szóval ez se zavarjon :D
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Sokkal jobban érzem magam.c:
2015. nov. 21. 23:15
3/7 anonim válasza:
nyugi. nézz körül az oldalon, mennyi törpe akar modellkedni. ha vékony vagy, neked nyert ügyed van!
4/7 A kérdező kommentje:
62 kg vagyok. :) Azt hallottam,ha a magasságunkból kivonunk 120-at,akkor az egy modell méret. Nemtudom,ez mennyire igaz. :D
2015. nov. 22. 11:41
5/7 anonim válasza:
Úristen, de jó neked! 181 centi? Szerintem az nagyon szuper! Persze, mindennek megvannak a maga előnyei és hátrányai, így van ez a magassággal is. De ne sajnáld, mostanában nő az átlagmagasság a férfiaknál is, találsz olyat, aki magasabb nálad. Tudom, nem ez a ,,gondod", de szerintem a 181 centi az király! Most képzeld el, mész az utcán, egy csinos ruhában, lábadon egy 10 centis magassarkú, tied a világ. Megfognak nézni, az tuti, de az még jobb, ha magabiztos is vagy! Sokkal jobb egy gyönyörű magabiztos, csinos magas lányt nézni az utcán, ahogy határozott léptekkel megy, mint egy görnyedt hátú, lapos talpú, szintén magas lányt (és itt nem a lapos cipő ellen szeretnék szólni, mert az nagyon jó). szóval fel a fejjel, és örülj, hogy ilyen vagy! Hidd el, kevesebben is fognak esetleg belédkötni, csak ezt azért mondtam, hogy legyen még több a pozitívum. :) mert ez igaz!
6/7 anonim válasza:
Amúgy...most olvastam olyat, itt GyK-n, hogy egy 12 éves hatodikos lány kérdezi: ma volt mérés a suliban, 183 centi vagyok. Szóval ne aggódj!
7/7 A kérdező kommentje:
Jujj köszönöm szépen! :33 Szebbé tetted a napom! c:
2015. dec. 9. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!